Borsul – ingredientul nelipsit al ciorbelor desavarsite

Postat de msyc in Bucataras in oras
9 Apr 2015
Borsul – ingredientul nelipsit al ciorbelor desavarsite

Pentru noi, romanii, masa de pranz parca nu este completa daca ciorba lipseste din meniu.Bogatia legumelor, ingredientele de buna calitate precum smantana sau carnea si verdeturile aromate transforma acest preparat in favoritul romanilor pentru masa de pranz, potrivit in orice anotimp.

Insa doar un singur ingredient poate transforma supa, asa cum se consuma ea in majoritatea tarilor europene, in gustoasa ciorba romaneasca, iar acesta este borsul. Adaugand bors oricarei ciorbe, aceasta va capata gustul acru si fin, atat de apreciat in tara noastra.

Pentru ca timpul si ritmul actual de viata nu ne mai permit prepararea borsului in casa, borsul pudra, vandut de un brand de calitate, este solutia ideala pentru orice bucatarie. Adaugand ciorbei borsul deshidratat, aceasta nu se va dilua, iar rezultatul va fi o ciorba mai bogata, mai gustoasa si mai aromata.

Ingredientele folosite pentru realizarea borsului pudra sunt uscate natural, uscarea fiind una dintre cele mai vechi metode folosite pentru pastrarea alimentelor. Gustul sau acrisor este conferit de ingredientele principale pe care le contine, obtinute prin fermentatie naturala. Procesele de productie ale borsului pudra sunt dintre cele mai bune si asigura o inalta siguranta a alimentului, pe intreaga durata de pastrare indicata pe ambalaj si, in plus, este foarte usor de depozitat si utilizat.

Un singur plic de bors pudra asigura prepararea unui numar mare de portii, de aceea, borsul pudra este mai economic si mai eficient. Folosind borsul pudra se obtine acelasi rezultat bun si acelasi gust acrisor si racoritor al ciorbei facute in casa, de fiecare data, in fiecare farfurie.

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking