Bucataria rapida sau ce trebuie sa ai intotdeauna la indemana

Postat de Oana in Tipsuri
27 Ian 2009
Bucataria rapida sau ce trebuie sa ai intotdeauna la indemana

Produsele enumerate constituie baza pentru numeroase retete, de aceea nu ar trebui sa ne lipseasca :)
img_3457
In dulapul cu alimente (produse uscate): cereale, ciocolata, ciuperci uscate, gris, orez, pesmet, paste fainoase, praf de budinca, stafide, zahar pudra, zahar vanilat, esente de vanilie, rom.
camara-plina1
In camara (conserve):ananas felii, anghinare, ardei, caise, castraveciori murati, gogosari in otet, ciuperci champinion, fasole boabe alba si rosie, ketchup, linte, masline, porumb, sardele.
poza3331
La frigider: branza de vaci, branza proaspata, cascaval, smantana, branza feta, iaurt, maioneza, mozzarella, mustar, oua, lamai.
114611
 La congelator  amestec de legume, broccoli, crabi, ciuperci champignion feliate, fasole verde, inghetata, mazare, mure, porumb boabe, spanac, usturoi maruntit, zmeura, afine.
Sursa: Reader’s Digest

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking