Bucătarii din Beverly Hills, duminica de la 19:00 la EuforiaTV

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR
17 Feb 2012
Bucătarii din Beverly Hills, duminica de la 19:00 la EuforiaTV

 Euforia TV vă prezintă duminică, 19 februarie la ora 19:00, Bucătarii din Beverly Hills!

Un nou reality cooking show în care şase bucătari talentaţi sunt angajaţi să pregătească diferite recepţii şi mese festive pentru clienţii excentrici şi celebri din L.A.

Ei trebuie să gătească ceea ce le cere clientul, însă acest lucru poate deveni uneori o mare problemă. Este o emisiune cu momente dramatice, dezatruoase, dar şi cu o mulţime de situaţii comice.

 Jesse Brune - personal trainer şi consultant de lifestyle în L.A. Specializat în bucătăria organică, el a organizat catering-ul multor evenimente şi acum predă cursuri de cooking în toată America.

Manouschka Guerrier – fost manechin. A învăţat tot ce ştie în materie de gătit de la mama şi de la bunica ei haitiană, Olga. Manouschka  se ocupă de Single Serving unde predă celor singuri reţete chic, uşoare şi ieftine.

Brian Hill – a început prin a face catering pentru prieteni în timpul liber. Talentul lui pentru preparatele  americane, europene şi caraibiene a atras repede vedete precum: Eddie Murphy, Mary J. Blige şi Mariah Carey.

Stuart O`Keefe – născut în Irlanda, a descoperit pasiunea pentru arta culinară în copilărie când îşi ajuta mama şi bunica să prepare mesele din familie. A studiat la Dublin Institute of Technology unde a obţinut diploma în arte culinare.

Sasha Perl-Raver – freelancer. Găteşte de la 16 ani. Printre clienţii ei se numără directori, producători şi celebrităţi. Reţetele ei au fost publicate în patru volume ale seriei Little Big Book.

Brooke Peterson – a descoperit talentul pentru arta culinară încă din copilărie. A avut un cooking show, “Cook with Brooke” pe Varsity Television în 2007.

Citeste si:

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking