Buna dimineata !

Postat de reisnaor_2006 in Cu de toate
2 Aug 2017
Buna dimineata !

          Buna dimineata oameni frumosi.va doresc o zi minunata ,plina de realizari si sanatate.Timpul este cel mai pretios lucru pe care il am.Intru rar pentru ca nu reusesc sa ma organizez asa cum o faceam o data.Parca zilele sunt din ce in ce mai scurte si treaba este tot mai multa de facut.

          Va multumesc tuturor ca ati gasit timp sa va ganditi la mine si sa-mi transmiteti atatea ganduri frumoase pe Facebook sau in mesaj privat, pe telefon.

          Va multumesc tuturor celor care de-a lungul timpului ati aparut in viata mea, si in special celor care au ales sa si ramana! In speranta ca anii care au trecut m-au invatat si cei ce vor sa vina n-o sa schimbe la mine ce iubesc cei care ma iubesc, pentru anul acesta imi doresc cam doua lucruri: sanatate, pt mine si cei dragi sa-I stiu bine,si iubire de viata, de oameni, de locuri.

          Multumesc si celor care chiar daca nu au facut-o, s-au gandit la mine intr-un mod frumos, va multumesc si va spun ca eu sunt fericita sa va stiu alaturi de sufletul meu si va marturisesc ca sunt de doua ori mai fericita ca iubesc si sunt iubita de un om minunat.Vă îmbrăţişez pe toţi şi vă doresc iubire!

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking