Burgerii clasici si cheeseburgerii, cei mai comandati in Romania

Postat de AndraG in Bucataras FoodPR
16 Mar 2016

Burgerii clasici sau cheeseburgerii se vand foarte bine in restaurantele din Romania, in special in Bucuresti. Desi reteta difera de la restaurant la altul, bucatarii folosesc, de regula, ca ingrediente de baza pentru aceste produse, carne de vita sau de pui, rosii, castraveti, salata iceberg, sos special, o felie de cascaval si, eventual, bacon crispy.

 

”Romanii iubesc burgerii, iar asta se reflecta in numarul tot mai mare de comenzi pe care il primim prin platforma foodpanda. Astfel, am decis sa dam startul unei noi campanii, Burger Festival, in cadrul careia gurmanzii pot comanda burgeri la preturi mai mici cu 25%. Reducerile sunt valabile in 10 restaurante renumite din Bucuresti si Cluj-Napoca, iar discountul se aplica in principal pentru produsele incluse in categoria Burgeri, din platforma”, declara Radu Balaceanu, Country Manager foodpanda Romania.

 

Campania este valabila in perioada 15-31 martie 2016, in restaurantele Big Daddy Burgers, Gyros Dionysos, Aria Burger, Burger Van Bistro, Chef Burger, Mr. Purcelus, Al Zaeem, Acvila si Ruby Tuesday din Bucuresti, dar si in restaurantul Deutsches Haus, din Cluj-Napoca.

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking