Bustelion 2018 - Caravana 4X4 a Bucatarasilor

Postat de Ina in Bucataras hai hui
21 Ian 2018
Bustelion 2018 - Caravana 4X4 a Bucatarasilor

Dragii mei, vin acum cu ultimele stiri legate de excursia pe “Transbucegi “ si vreu sa lamurim aici ( ca aici ramane scris :P ) ultimele detalii.

In ultimele 3 zile am contactat pe diverse cai  ( telefon/ FB/ e-mail ) persoane/ agentii de turism care organizeaza  excursii in Busteni, cu masini 4X4 . In 4 situatii mi s-a comunicat clar ca pretul este 80 lei/ persoana  indiferent de varsta  sau 500 lei / masina cu 6 locuri ( fiecare pe locul lui, fara posibilitatea sa tii in brate copilul ) – caz in care costul s-ar fi ridicat la 83 lei / persoana.  De fiecare data am refuzat, intrucat mi se pare exagerat ca un parinte sa achite 80 lei si pentru un copil de 4-7 ani.

Am continuat sa sun alte persoane si, dupa 3 apeluri la care nu a raspuns nimeni, am ajuns la Cosmin – singurul cu care am putut discuta omeneste . Mi-a cerut numarul de adulti si copii pe grupe de varsta si a acceptat ca 6 copii cu varsta sub 8 ani ( asa i-am indicat eu, dar in realitate sunt doar  4  copii care se incadreaza :D )  sa mearga gratuit. 

Astfel, dupa calculele mele , ar fi scutiti de la plata :

- baiatul Dianei

- baietii Laurei

- Steffy ( fetita mica a Adinei )

- fetita Mirelei

- fetita Georgianei

Acum… avand in vedere ca vor fi bucatarasi care vor trebui sa plateasca pentru cate doi copii, eu propun ( si va rog sa va spuneti sincer parerea, sa nu fie discutii ulterior ) ca cei ce au copii pentru care nu platesc ( Diana, Laura, Georgiana ) ,  sa suporte un pret de 20 lei/ copil pentru a mai salva de la costuri pe cei ce platesc pentru cate doi copii . Pana la urma suntem grup si trebuie gandim ca si grup.

In aceste conditii, va rog sa va ganditi daca sunteti de acord cu ce am propus, sa veniti cu alte propuneri , daca le considerati mai bune si sa scrieti aici daca va mentineti pe lista,  astfel incat pana sambata viitoare sa pot comunica lista totala cu participanti pentru rezervarea masinilor.

Reamintesc aici in ce consta traseul : “Tur in Bucegi & Valea Ialomitei, cu masini 4x4 autorizate “

 “Traseul de baza consta in parcurgerea Transbucegiului de unde puteti vedea ca si belvedere si cotele 1400 si 2000 din Sinaia. Prima oprire va fi la limita dintre judetele Prahova si Ialomita, mai exact la cota 1500 de unde veti putea admira orasul Sinaia , Muntii Baiului, chiar si o parte din satucurile care anunta intrarea in judetul Dambovita. Dupa ce veti imortaliza aceste peisaje superbe se va continua ascensiunea pana in varful muntelui, unde ne va astepta Cabana Dichiu.  De aici se coboara in Valea Ialomitei , Cheile Zanoagei, si vom lua iarasi o mica (mare) pauza pe malul lacului  Bolboci la cabana Bolboci unde se poate degusta o varietate de mancaruri si bauturi. Se va continua pe malul lacului pana in Cheile Tatarului, iar in interiorul lor va asteapta nelinistitele cascade ale raului Ialomita si Grota Ursilos. Dupa un mic popas se va traversa Platoul Padina si se va ajunge la Pestera Ialomitei , recent reamenajata si deschisa vizitarii.” – mentiuni scrise de Cosmin . 

 

P.S. Este posibil ca acolo sa mai obtinem ceva reducere, sau sa nu fie nevoie chiar de cate 20 lei. Dar trebuie sa stiu de acum pe ce ma bazez >:D< 

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking