Bustelion

Postat de mitinita in Bucatarasii
12 Feb 2018
Bustelion

Cred ca stiti deja cat de mult am asteptat toti sa fie 9 februarie si sa mergem la Bustelion. Unii l-am asteptat mai tare ca pe Revelion, macar aici am rezistat mai mult.

Ina s-a ocupat de organizare si rezervari (multumim pentru tot) si ea cu Mutulica au fost primii care au ajuns la Busteni. Noi am ajuns pe la ora 2 si si asa am fost printre primii. Multi au fost blocati in trafic, fie ca au venit dinspre Bucuresti, fie dinspre Brasov. Ne asteptam sa vedem niste fete nu tocmai fericite cand vor intra pe usa, dar de cum aceasta s-a deschis au lasat in urma orice suparare si au pasit cu zambetul pe buze. Chiar si Roxana, de la care ne asteptam sa zica vreo cateva :))

Dupa ce ne-am reunit am gustat din bunataturile de pe masa, dar si de sub masa. Trebuie sa amintesc aici hummus-ul lui Cris cu sfecla, Carpati-ul lui Merisor, dar si vinul lui Teo. Avea o culoare de puteai sa vopsesti haine cu el.

Sambata am pornit intr-un tur prin imprejmurimi, mentionez Zanoaga, Bolboci, Cheile Tatarului si Pestera Ialomitei printre atractiile vizitate. Pranzul a fost de pomina, cel putin pentru noi. Servite tarziu, comanda luata alandala de niste chelneri "de treaba, dar ametiti", dupa descrierea patronului.

Atractia zilei a fost Revelionul, cu balul mascat si tombola. Care de care mai costumat, iar castigatorii categoriilor au fost Costel, Buni, iar la perechi Mihaela si Denes.

Dupa ce a avut loc si tombola, Oana ne-a impartit cadouri din partea Bucatarasului. Pot sa spun ca suntem pregatiti si de vreme rea :))

Am jucat si scaunul muzical, am cantat karaoke si am si dansat. Am si fugit la fotografiat prajituri cand a scos Andreea platoul cu macarons, dar nu stiu cum am reusit sa raman fara poze :))

A doua zi ne-a vizitat si Cleme, chit ca ne-a iertat si nu ne-a trezit la 6 dimineata. Am petrecut cateva ore alaturi de ea si de Vali.

Inainte de a ne desparti s-au stabilit, in mare, detaliile pentru urmatoarea intalnire.

Cam asa a fost la Bustelion, cine are sa zica mai multe sa scrie un articol.

Sa ne vedem cu bine si data viitoare! (inimioare, imbratisari)

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking