Calatorii gastronomice cu Neil Perry, din 1 februarie la TV Paprika

Postat de Chello_Networks in Bucataras FoodPR
30 Ian 2012
Calatorii gastronomice cu Neil Perry, din 1 februarie la TV Paprika

Neil Perry va invita sa participati la adevarate calatorii culinare. Aceasta serie va asteapta cu 14 episoade in care sunt invitati bucatari australieni de top si producatori de vin care va vor dezvalui retete delicioase si secrete comerciale specifice acestei industrii.


Gazda emisiunii este Neil Perry, un bucatar australian cunoscut care a castigat numeroase premii. Acesta v-a pregatit o incursiune in lumea gastronomiei ale carei retete, desi par de o simplitate debordanta, va vor lasa cu siguranta gura-apa.

Calatorind din Mooloolaba la Margaret River, Neil este interest sa descopere sursa ingredientelor sale. Cu aceasta ocazie el ii va intalni pe cei mai mari producatori de alimente din Australia. Bucatarul va explora livezile australiene, podgoriile, fermele si fabricile de lactate. Alaturi de acesta vor veni si alti bucatari renumiti, care la randul lor ne vor dezvalui propriile lor secrete.

 

“Neil lucreaza cu cei mai mari furnizori si are deplina incredere in calitatea produselor acestora. El ii introduce pe telespectatori intr-o lume unica si impartaseste cu acestia pasiunea pentru mancarea buna,” afirma Trevor Eastment, Director de Programe si Productie al canalului LifeStyle.


“Am spus intotdeauna ca atunci cand gatesti, cel mai important lucru este produsul cu care gatesti. Acesta este unul dintre motivele pentru care am vrut sa fac aceasta emisiune,” ne marturiseste Neil Perry. 
“Lucrez de ani buni cu acesti furnizori de alimente naturale si in timpul filmarilor pentru aceasta serie, mi-am reintarit convingerea conform careia este nevoie de multa munca pentru a crea lucruri de calitate. Sacrificiile pe care le fac acestia sunt imense si numai cei care care isi fac meseria ca la carte au parte de succes.” 

Sustinuta de locatiile minunate in care s-a filmat, de retete care iti lasa gura apa si de metodele simple de a pregati aceste retete dar si cu ajutorul personajele care apar pe ecran, aceasta serie se transforma intr-un adevarat festival al mancarurilor australiene.

Calatorii gastronomice cu Neil Perry

1 februarie – de luni pana vineri, de la ora 19:00

 

www.tvpaprika.ro

 

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking