Care sunt preferintele culinare ale celor 2 candidati la presedintia Statelor Unite: Hillary Clinton vs. Trump

Postat de Bucataras in Cu de toate
27 Sep 2016
Care sunt preferintele culinare ale celor 2 candidati la presedintia Statelor Unite: Hillary Clinton vs. Trump

In aceasta dimineata, la ora 04:00 a Romaniei, a avut loc prima dezbatere televizata intre Hillary Clinton si Donald Trump. 

S-a vorbit despre programe politice, despre politica externa si interna, despre locuri de munca etc. Insa, noi ne orientam dupa vorba "spune-mi ce mananci, ca sa-ti spun cine esti", asa ca am lasat gusturile culinare ale celor doi candidati la presedintia Statelor unite sa vorbeasca pentru ei. 

Asadar, iata ce spun gusturile lor in materie de mancare despre ei: 

Hillary Clinton adora mancarea picanta, consuma ardeii iuti jalapeno sau de alte tipuri, dar printre preferintele ei se numara si chipsurile.

Hilllary a declarat ca a dezvoltat aceasta pasiune pentru mancarea picanta in 1992, pentru ca a citit ca ajuta la intarirea sistemului imunitar.

Aceasta a mai spus ca mananca cel putin un ardei iute pe zi, fiind bogati in vitamina A, C si E si elibereaza endorfine care ajuta la inlaturarea stresului.

Despre telentele sale in bucatarie, Clinton a spus: "Sunt un bucatar prost, dar totusi fac o omleta destul de buna". 

Aceasta a mai spus ca la micul dejun mananca fructe sau omleta, cafea neagra, fara zahar, uneori cu lapte. In acelasi timp prefera mancarea traditionala (americana). La Iowa State Fair a ales cotlet de porc, iar in Pittsburgh, a incercat sandvisul cu pastrama de la Primanti Bros.

Alte mancaruri preferate de Hillary Clinton: hummus, peste, carnea miel, cartofii dulci cu curry rosu si condimente din India si Mexic. Ii mai place ca din cand in cand sa bea un pahar cu vin sau unul cu bere americana. La capitolul deserturi prefera: ciocolata neagra, prajitura cu mocha, unt  si nuci, dar si migdalele in ciocolata.

Pe de alta parte, Donald Trump este un fan al fast food-ului. Intr-un interviu de la inceputul anului, Trump spunea despre Big Mac ca este un burger grozav. 

De asemenea, in postarile sale de pe conturile de social media, Trump si-a declarat preferinta pentru felurile de mancare servite la KFC, Mc Donalds sau in localurile de taco.

Din meniul sau zilnic nu lipsesc burgerii, salatele Caesar, spaghetele si cola diet. Insa, a marturisit ca se fereste de ceai, cafea si alcool. 

Sursa foto: ndtv.com
Sursa articol: eater.com

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking