Casa Bucatarasilor. Planurile lui 2014, jurnal de bord - ep. 2!

Postat de Bucataras in Bucatarasii
14 Ian 2014
Casa Bucatarasilor. Planurile lui 2014, jurnal de bord - ep. 2!

Saptamina aceasta am vazut un alt sediu, care este, recunosc, cel mai aproape de ceea ce eu imi doresc pentru Casa Bucatarasilor. Este aproape de metrou, pentru acces usor, si intr-o zona civilizata. Are un living de 70 metri patrati, cam cit apartamentele noastre cele de toate zilele!!!

Dupa cum vedeti in poza, spatiul este generos si permite aranjarea dupa dorinta. Sper ca prietenii mei specialisti in foto si video sa fie inspirati pentru a crea apoi studioul de care v-am zis. V-am zis, nu?, ca vreau sa avem un studio premium de fotografie culinara si pe care sa-l folosim si pentru retete video? Si, in acelasi timp, sa avem si un spatiu generos in care sa ne putem intilni, sa organizam workshopuri culinare vesele si ce ne mai trece prin minte :).

Probabil pina vineri ne hotarim, iar de luni demaram planurile de amenajare. Prietenii de la Electrolux ne-au retinut deja excelenta lor aparatura de bucatarie si abia astept sa o punem la lucru!

In aceeasi idee cu Casa Bucatarasilor, am mai decis ca anul acesta concursul Reteta anului 2013 sa fie dedicat comunitatii noastre, urmind sa anuntam care sint criteriile de participare. A fost o idee pornita anul trecut de la Dia si Mitinita si mi s-a parut corecta. Pentru ca impreuna am devenit siteul culinar nr 1, care domina autoritar aceasta nisa a onlineului romanesc, este normal sa rasplatim bucatarasii fideli. Iar alt argument pentru aceasta decizie este ca avem de departe cele mai bune retete din .ro pe bucataras.ro!

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking