CASTIGATORII concursului Montare D'Oro: Inscrie reteta ta de Craciun si poti castiga super-premii pentru deserturi aratoase!

Postat de Bucataras in Concurs
21 Dec 2018
CASTIGATORII concursului  Montare D'Oro: Inscrie reteta ta de Craciun si poti castiga super-premii pentru deserturi aratoase!

Dragi bucatarasi, cu mari emotii, a venit momentul in care ne bucuram sa anuntam castigatorii concursului Montare D'Oro, un superconcurs cu superpremii: 3 mixere KitchenAid, visul oricarui pasionat de gatit.

La fel de minunate au fost si multe dintre retetele inscrise, atat de multe incat pentru noi, echipa Bucataras, a fost imposibil sa decidem cine merita cele 3 premii, pentru ca retetele extraordinare erau in numar mult mai mare.

Am decis asadar sa ii lasam sa hotarasca doar pe prietenii nostri de la Montare D'Oro, care au avut la dispozitie doar o lista de retete si criteriile de jurizare. In functie de acestea, ei au ales urmatoarele retete (noi am primit chiar acum doar numele retetelor, este ca un plic inchis si pentru noi, le cautam si noi in acest moment si aflam cui apartin si cine sunt norocosii castigatori, aproape in acelasi timp cu voi).

Premiul I - Tort din turta dulce cu jeleu de portocale


Premiul II - Oreo Cheesecake


Premiul III - Cheesecake cu jeleu de gutui  

A fost un concurs foarte frumos, pentru care le multumim prietenilor de la Montare D'Oro, care ne-au oferit o provocare grozava.

Felicitari castigatorilor! Felicitari tuturor bucatarasilor harnici! Va multumim pentru efortul vostru si pentru ca s-a vazut cat de mult v-ati straduit ca desertuile de Craciun inscrise sa fie cu adevarat perfecte.  

P.S. Nu uitati sa zambiti!

 

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking