Castigatorii Philips Multicooker, ce zice Radu Popovici despre aparat!

Postat de Bucataras in Concurs
23 Oct 2013
Castigatorii Philips Multicooker, ce zice Radu Popovici despre aparat!

Proiectul Bucataras.ro - Philips a avut practic doua paralele, inainte de a 2-a etapa. Pe una s-au desfasurat inscrierile pentru cele 3 aparate Philips Multicooker, iar pe cealalta a fost o cursa contracronometru a prietenului nostru Radu Popovici, care a filmat nu mai putin 30 de retete preparate la Philips Multicooker.

Am ales dintre cei aproape 400 de inscrisi in cursa pentru etapa a 2-a, 3 bucatarasi care sint convins ca vor reusi sa treaca proba celor 10 recenzii (retete sau articole despre Philips Multicooker): Merisor, Dya si Madi_Marin! Sa le felicitam pe fete si sa le tine pumnii in incercarea lor de a pastra aparatele.

Revenind la Radu, pot spune ca este un erou! Pozitiv, desigur :)). "Mai, Gusti. Aparatul este bun, poti face chestii misto la el", mi-a zis ultima oara cind am vorbit. Se simtea oboseala in vocea lui, caci venea dupa un week end in care a gatit la Philips Multicooker si a filmat 3 zile la rind! Retetele le veti vedea pe canalul de youtube al Philips si pe BucatarasTV (canalul nostru de youtube). Ca sa termine in timp util cele 30 de retete, Radu a folosit in paralel doua Cookere, aparate care se vor duce in aceasta saptamina catre Miha si Gaby, pe care postura de admini ai bucataras.ro le-a privat de multe concursuri si premii. De aceea, am hotarit ca de aceasta data sa le provoc si sa le calific prin aceste premii suplimentare in etapa a 2-a de concurs!

Asadar, dragelor, mai trebuie sa gatiti cite 10 retete pina la finele lui noiembrie si astfel cele 5 aparate vor ramine in posesia voastra. Succes!

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking