Ce bunatati sa pui pe masa de Revelion - 10 retete perfecte pentru noaptea de Anul Nou

Postat de Bucataras in Tipsuri
29 Dec 2015
Ce bunatati sa pui pe masa de Revelion  - 10 retete perfecte pentru noaptea de Anul Nou

A trecut si Craciunul, dar urmeaza Revelionul, pentru care trebuie sa ne pregatim, din nou, de zor.

De aceasta data e recomandat sa incercam sa gatim un pic mai dietetic (folosim mai putina maioneza in salata de boeuf, piftia o facem din curcan, nu din porc etc.), dar friptura de porc nu poate lipsi de pe masa, caci este semn de belsug.  

De asemenea, nici pestele nu trebuie sa lipseasca, caci se spune ca cine mananca peste in noaptea de Revelion nu va avea probleme cu banii in urmatorul an.

In alta ordine de idei, iata la ce ne-am gandit noi ca n-ar trebui sa lipseasca de pe masa de Revelion. Asteptam si completarile voastre:

1. Platou cu aperitive 

2. Bulete de cascaval 

3. Peste cu glazura de mustar 

4. Piftie de curcan 

5. Salata de boeuf 

6. Friptura de porc

7. Oua de prepelita umplute

8. Saratele 

9. Tort diplomat cu caise, pere si ananas

10. Islere cu migdale

Sursa foto: hotelsaratogahabana.com

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking