Ce fac eu cand n-am ce face

Postat de Mutulica in Cu de toate
8 Ian 2019

Ce e de facut in situatii de criza cand trebuie sa muncim pana la limita rezistentei si uneori putin peste? –Pentru cei care isi pun intrebarea asta abia cand apar situatiile de criza e deja prea tarziu.

Daca intr-un colectiv oamenii mananca precum cainii , fiecare in barlogul lui , eu i-as sfatui pe tineri sa plece cat mai repede( de exemplu eu sunt antisocial). Lafel vor proceda in orice situatie , fiecare isi va vedea doar de propriul interes fara scrupule , vor face si vor spune orice doar in functie de scopul lor din acel moment.

Multi romani nu sunt pricopsiti uneori in ciuda masinilor etalate si mananca te miri ce. E treaba fiecaruia , toti primim un salariu , nu-i asa?

Corect , dar ce te faci in situatii de criza sau cand sunt minus 15 grade ori peste 30 de grade la umbra , cand ploua sau ninge si unii trebuie sa munceasca din greu dupa ce au mancat te miri  ce sau deloc pentru ca “eu nu mananc dimineata”?(Asta e doar pentru cine vrea sa termine mai repede o treaba bine facuta si mai ales sa plece rapid din coclaurii unde il arunca obligatiile profesionale!)

Hai ca sunt absurd , nu-i asa? - Comunistii nu au avut numai prostii in cap cand au spus ca omul e cel mai important capital , dar si-au batut joc de el.

Daca oamenii au burta plina , nu au grija facturilor si sunt respectati nu doar se vor simti obligati , vor face din munca o placere , dar placerea de a munci o da mai ales  seful si asta ar trebui sa fie o conditie de baza trecuta in fisa postului.

Cum se ajunge la o atmosfera de familie si cum se obtine o corecta remuneratie a muncii mi se par mie a fi Nodul Gordian si-i invit pe cei ce se simt in stare sa-l dezlege .

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking