Ceai pentru slabit- Cum se administrează corect?

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR
21 Mai 2021
Ceai pentru slabit- Cum se administrează corect?

Ceaiurile reprezintă o băutură sănătoasă, iar de-a lungul timpului a fost cunoscută și apreciată de majoritatea persoanelor. Însă, când se discută despre ceaiurile medicinale, modul lor de administrare și de prepare nu este comun celui clasic. Astfel, trebuie să reții anumite reguli pe care să le respecți ca atare, dacă îți dorești rezultate uimitoare în viitorul apropiat. Astfel, pentru a administra și a prepara corect o infuzie de ceai pentru slăbit, este necesar să urmezi câțiva pași esențiali.

Cu siguranță pachetele destinate slăbirii rapide folosite în mod corespunzător, vor reprezenta cea mai bună alegere în lupta cu kilogramele în plus. Tot ce trebuie să faci este doar să urmezi etapele următoare ce corespund modului de preparare și utilizare:

-Pentru ambele pachete din gama de produse, trebuie să știi că există și câteva contraindicații. Înainte de a folosi ceaiul de slăbit, fii sigur/ă că nu facei parte din următoarele categorii: suplimentul este interzis femeilor însărcinate și celor care alăptează.

De asemenea, nu este indicat copiilor sub 12 ani și persoanelor alergice la plantele din ceai. Totodată este indicat să nu se depășească doza recomandată pentru dieta zilnică. Dacă nu faci parte din categoriile enumerate și respecți dozele, în doar aproximativ 3 luni, corpul deja va pierde grăsimea de pe abdomen.

Așadar, poți să te pregătești de vară așa cum se cuvine.

- Nu este deloc complicat să prepari o cană de ceai. Astfel, în timp ce te bucuri de un moment relaxant, corpul tău va avea parte de detoxifiere și combaterea grăsimii odată cu trecerea timpului. În primul rând, infuzia este cea mai importantă. Într-o cană adauga 1 linguriță de produs vegetal, de circa 3 grame pentru 250 ml de apă.

De asemenea, poți folosi 1 linguriță de 6 grame la o cantitate de 500 ml de apă. Infuzia trebuie să dureze 10-15 minute și este indicat să cronometrezi pe ceas. În cele din urmă, strecoară conținutul cănii, pentru a obține un ceai curat și limpede. Este recomandat să bei 3 căni/zi, înainte de mesele principale, în decursul a trei luni.

Care sunt pachetele de slăbire rapidă?

În gama de produse Sicuro Slim se regăsesc mai multe pachete slăbire rapidă, ce te vor ajuta în eliminarea grăsimii și toxinelor acumulate. Kitul este compus din două cutii de ceai, Forte Indian Kino și Forte Goji. Ambele sunt fabricate din amestecul unor plante medicinale, fructe, frunze și rădăcini. Combinația dintre ele reprezintă mixul perfect în sculptarea taliei mult visate. De asemenea, ceaiurile sunt compuse exclusiv din produse vegetale și naturale. Astfel, sunt responsabile de o digestie rapidă și contribuie la diminuarea retenției de apă. Combinația dintre roxmarin, coriandru, frunze de Senna, ceai negru și soc contribuie la obținerea greutății la care țintești. Starea de bine și de relaxare se datorează prezenței frunzelor de afin. Aceasta contribuie la metabolismul glucidic, lipidic și proteic. Totodată, frunzele de rozmarin se preocupă de buna funcționare a ficatului, iar rădăcinile de ghimbir ajută constant la funcționarea normală a tractului intestinal. Cu ajutorul ceaiului minune, vei obține un corp de invidiat, printr-o metodă simplă și sănătoasă.

Sursa foto: Freepik

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking