Ce-am mai testat si mi-a placut ...

Postat de Bucataras in Bucataras in oras
20 Oct 2014
Ce-am mai testat si mi-a placut ...

 Grilul Blaumann a fost primul pe care l-am incercat. Ciupercutele din Senvis a la Jamie pe el s-au odihnit si au stat la caldurica. Mi l-a recomandat prietenul nostru Janos, de la www.iteleshop.ro: "Produsele Blaumann sint de calitate, iar acest grill este dintr-o tehnologie noua".

Normal, cum micul e frate cu românul :)), am zis sa vad cum se comporta grill-ul nostru cu mititeii. S-au imprietenit repede, dupa ce in prealabil l-am incins putin, iar dupa asezarea micilor l-am dat pe un foc mic. In paralel am pus si citiva cabanosi. Totul a fost ok.

Nu a fost nevoie sa-l ung inainte cu ulei sau grasime si s-a curatat foarte usor, poate fi deci o solutie de a inlocui clasicul gratar de ochi, acela cu gaura in mijloc, pe care-l foloseam pina acum.

Despre tigaia Regis Stone

Antena 1 a lansat de curind www.aloshop.tv. Si, cum proiectul este gestionat de Mihai, un bun amic, acesta m-a provocat sa incerc o tigaie din setul Regis Stone: "Ia, incearca-le, ca stiu ca tu ai bucatarasul si esti pasionat. Sa-mi zici daca-s de calitate!". Pina sa pun tigaia pe aragaz, am aruncat un ochi pe site sa-i vad principalele caracteristici:

• Strat de acoperire avansat cu efect de marmura
• Carcasa din aluminiu forjat
• Baza din otel inoxidabil
• Rezistenta excelenta– invelis de 4 mm grosime
• Inductie superioara a caldurii
• Crestere a absorbtiei de caldura
• Usor de curatat
• Nu necesita adaugare de ulei/ grasimi suplimentare
• Suprafata dura impotriva zgarierii

Prima oara am aruncat in noua tigaie felii subtiri de ciuperci, apoi am adaugat bucatele de cabanos, care si-au lasat grasime invaluind bucataria de aroma. Cind s-au rumenit, a venit rindul celor 3 oua sa plonjeze in Regis Stone, iar ploaia de cascaval a inchis recitalul. I-am pus deasupra un capac pentru citeva minute, iar ce a iesit vedeti mai jos:

Si, cu niste castraveciori murati alaturi, am facut un mic dejun nemaipomenit!

Iar azi la prinz am facut rapid in Regis Stone, in nici 10 minute, o garnitura de Spatzle pentru o mancarica de pui cu sos de rosii (pe astia i-am facut in putin unt). 

Ce sa zic ... Mi-au placut ambele produse. N-am mai avut sentimentul acela ca se pot zgiria, cum il am la alte produse, s-au curatat foarte usor, iar mincarea a iesit delicioasa. Bine, asta si pentru ca sint talentat :))))). Si modest 

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking