Cele mai bune restaurante din Barcelona - motivul pentru care trebuie să zbori în această capitală

Postat de Bucataras in Cu de toate
8 Dec 2022
Cele mai bune restaurante din Barcelona - motivul pentru care trebuie să zbori în această capitală

Există puține orașe în lume care se pot lăuda cu atâtea restaurante cu stele Michelin ca Barcelona. De fapt, acest oraș spaniol are mai mult decât orice alt oraș din Europa. Și, nu doar restaurantele cu stele Michelin fac din Barcelona un paradis pentru mâncăruri - există și o mulțime de baruri tapas grozave și restaurante locale care servesc mâncăruri delicioase la prețuri rezonabile. Așadar, dacă ești în căutarea unei aventuri gastronomice, nu există un loc mai bun pentru a începe decât Barcelona şi poţi face rezervarea pentru zbor chiar acum la agenţia de turism eSky.ro.

Ce restaurante ar trebui să bifezi dacă ajungi în Barcelona?

Iată doar câteva dintre cele mai bune restaurante din Barcelona pe care nu trebuie să le ratezi. El celler de Can Roca este considerat unul dintre cele mai bune restaurante din lume și are trei stele Michelin lângă numele său. Acest restaurant administrat de o familie este condus de frații Joan, Jordi și Josep Roca și oferă o abordare inventivă a bucătăriei tradiționale catalane. Dacă ai norocul să obții o rezervare, vei avea o experiență culinară cu adevărat de neuitat.

Un alt loc de top pentru mesele cu stele Michelin este Moments care se află în interiorul hotelului Mandarin Oriental. Aici, bucătarul șef Carme Ruscalleda servește preparate din bucătăria catalană modernă, cu o notă internațională. Restaurantul are două stele Michelin și oferă o privelişte uimitoară asupra Passeig de Gracia de la ferestrele sale care sunt din podea până în tavan.

Pentru ceva puțin diferit, rezervă-ţi timp pentru Disfrutar. Acest restaurant unic este despre „bucătăria experimentală” și oferă clienților șansa de a încerca ceva nou cu fiecare fel de mâncare. Meniul se schimbă în mod regulat, dar prezintă întotdeauna interpretări creative ale rețetelor clasice spaniole - perfecte pentru cei cărora le place să depășească limitele când vine vorba de mâncare.

 

Unde te poţi bucura de un tapas grozav în Barcelona?

Barcelona găzduiește, de asemenea, o mulțime de baruri tapas grozave, unde te poţi bucura de mici farfurii cu mâncare delicioasă la prețuri rezonabile. Una dintre cele mai bune este Bodega 1900, care servește tapas tradițional spaniol cu o notă modernă. Mâncărurile de aici sunt simple, dar pline de aromă și reprezintă modalitatea perfectă de a te bucura de una dintre cele mai bune bucătării din Barcelona fără a cheltui foarte mult.

Așadar, dacă te-am convins şi vrei să fii cât mai curând într-unul dintre cele mai bune restaurante din Barcelona, intra pe linkul https://www.esky.ro/bilete-de-avion/0/0/ci/bcn/barcelona şi fă o rezervare pentru primul zbor. Agenţia de turism eSky.ro oferă numeroase avantaje clienţilor săi şi sigur vei avea o experienţă memorabilă. 

 

De ce să alegi eSky.ro pentru a zbura cât mai repede spre Barcelona?

eSky.ro este o companie de turism online care oferă o gamă variată de servicii pentru călătorii din întreaga lume. Pe eSky.ro, utilizatorii pot găsi zboruri ieftine către Barcelona și alte destinații populare, pot face rezervări pentru hoteluri, excursii și atracții turistice și pot achiziționa asigurări de călătorie. Compania oferă, de asemenea, sfaturi și recomandări pentru călătorie în funcţie de destinaţia aleasă.

Aici vei găsi toate companiile aeriene şi poţi face rezervări pentru destinaţii nelimitate din întreaga lume, economisind timp şi bani. De asemenea, vei avea acces la un număr mare de oferte avantajoase şi limitate şi vei găsi în jur de 1.3 milioane de unităţi de cazare din întreaga lume. Poţi alege opţiuni de călătorie predefinite sau poţi adapta călătoria la propriile nevoi şi poţi opta pentru protecție împotriva evenimentelor neprevăzute în timpul călătoriei, dar şi împotriva pierderii banilor dacă întrerupi călătoria. 

Intră chiar acum pe linkul https://www.esky.ro/bilete-de-avion/ci/buh/ci/bcn/bucuresti-barcelona şi porneşte în călătoria mult dorită către Barcelona! Rezervarea biletelor este cât se poate de uşoară şi, pe lângă experienţe culinare memorabile în restaurante de top din Barcelona, te poţi bucura de atracţii şi excursii locale, făcând rezervarea în avans, înainte de a pleca la drum.

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking