Cine ne sunt dusmanii?

Postat de Mutulica in Cu de toate
4 Noi 2016
Cine ne sunt dusmanii?

Vin alegerile si unii dintre noi simt ca TREBUIE sa voteze cu cineva .Si daca voteaza cu cineva asta inseamna ca ceilalti le sunt dusmani.

Inainte de a sti cine ne sunt prietenii si dusmanii ar trebui sa stim cine sunt cei care fac regulile in Romania.

Intai sa vorbim despre cei pe care putem sa-i criticam:politicienii, afaceristii mici si mijlocii, justitia, SRI-UL,DNA-ul,BNR-ul, oeng-istii,presa si votantii.   

Cei mai multi dintre politicieni imi par niste boxeri care stiu ca trebuie sa intre in ring o data la patru ani, sa dea si sa incaseze niste pumni, pentru ca apoi sa-si primeasca recompensa.De ceva vreme insa par sa se fi schimbat regulie, cel putin eu asta vad pe fetele uimite ale lui Blaga, Videanu etc care ajung la DNA cu aerul omului ratacit din cauza altora.

Afaceristii mici si mijlocii au invatat sa nu se certe cu nimeni.Ei sunt aidoma pestilor ce traiesc in apa mica:nu se pot ingrasa prea mult si oricand pot sa ramana fara hrana.

Justitia, SRI-ul, DNA-ul, BNR-ul vor fi intotdeauna niste microcentri de putere dornici sa abata atentia de la propriile lipsuri si privilegii dand vina pe altii, de preferinta pe cei care nu sunt suficient de puternici sa le inchida gura de tot.

Oengistiii imi par niste sobolani oportunisti: nu uita niciodata de unde le vin banii pentru ca altfel ar disparea in secunda unu.

Presa imi pare o doamna trecuta de prima tinerete, care nu mai are atuul farmecelor de altadata, asa ca se multumeste cu putin si a invatat sa se faca placuta vorbind frumos despre platitudini neofensatoare pentru nimeni.

Cei ce merg musai la vot, votantii, sunt de doua feluri:asa zisa clasa de mijloc care are de platit rate pana isi da ultima suflare si marea masa de oameni saraci criticata de toti ca este o curva ieftina.Nimeni nu vede ca asa zisa clasa de mijloc este aidoma sclavilor aflati in slujba patricienilor din Roma antica: traieste relativ bine atata timp cat la serviciu se lasa calcata in picioare si executa fara comentarii tot ce i se impune.Cand ies de la birou, sclavii de lux isi varsa frustrarile pe cei carora nu le pasa de reproducerea marmotei de campie sau pe sarantocii care-si dau votul cui minte mai frumos.Pentru ca amaratii aia au ajuns sa traiasca doar cu speranta si nici ei nu-si mai fac iluzii ca sunt un factor de putere si ca-si  pot schimba soarta in bine! 

Votul nu este butonul care schimba soarta lumii, este doar o pastila care ne face sa uitam sau sa nu ne dam seama cine ne sunt dusmanii.Si dusmanii cei mai mari nu stau ca prostii intr-o vitrina pe care scrie ” noi suntem dusmanii vostri”!... 

Foto

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking