Cine numara banii?

Postat de Mutulica in Cu de toate
19 Mai 2015
Cine numara banii?

Nu sunt doar un Gica Contra ce sta cu coatele pe gardul internetului si improasca cu noroi in tot ce vede.Am incercat sa ma implic atat cat mi-a stat in puteri.

Intai am vrut sa cred in partide pana cand am vazut mizeria din spatele sloganurilor.Apoi am crezut in ONG-uri pentru a vedea cum conducatorii si initiatorii actiunilor nobile sunt finantati de catre cei vinovati de distrugerea tarii.Am luat drumul manastirilor pentru a vedea mult obscurantism si multa disperare de care profita mafia sutanelor ce construieste tot felul de palate in scopuri turistice si personale in loc sa cheltuie banii donati pentru dezvoltarea societatii.

Daca vedeti un idealist ce striga „jos mainile de pe Rosia Montana”,”nu fracturarii hidraulice”, care este impotriva despaduririlor, impotriva unor prevederi antinationale din legile tarii etc intrebati-va intai cine-i sunt sponsorii si veti afla ca saracii oameni invart sume colosale.

Intr-o lume care nu accepta promovarea celor in stare sa raspunda corect la problemele zilelor noaste apar tot felul de sfinti ce nu fac altceva decat ne mentin in adormire si ne dijmuiesc buzunarele.

Unii mai pragmatici veti spune ca fara bani nu se poate face nimic .Asa am zis si eu dar atunci cand apar banii este imposibil sa nu apara si interesele pentru ca bogatii rareori au spirit civic si nu dau bani de amorul artei.

Chiar daca banii sunt stransi prin colecta publica nu lipsesc problemele pentru ca spiritul romanesc este in toate si societatea este in asa fel construita incat sunt popularizati cu precadere falsii idealisti iar cei ce au ganduri bune se pierd in mareea gunoaielor aruncate voit in viata noastra publica pentru a ramane pasivi cei ce ar putea schimba in bine aceasta tara.  

Am capatat o notorietate mult prea mare raportata la modesta mea  valoare personala si evit sa mai dau indicatii dar sunt ferm convins ca atat timp cat nu schimbam din temelii lumea in care traim vom alerga dupa tinte false si vom fi carne de tun pentru cei ce conduc tara in numele nostru.

Caci asta-i partidocratia:o lume condusa de hoti ce vantura sloganuri nobile.

Foto

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking