CONCURS CULINAR - Arata-ne ce gatesti cu ajutorul Crock Pot si noi te premiem!

Postat de Bucataras in Cu de toate
5 Oct 2021
CONCURS CULINAR - Arata-ne ce gatesti cu ajutorul Crock Pot si noi te premiem!

Dragi bucatarasi,

Ca in fiecare an, octombrie este luna in care sarbatorim Crocktober si ale lui  retete de toamna, pline de savoare, pline de culoare, foarte gustoase si gatite sanatos.

Aparatele de gatit Crock Pot au devenit de multi ani un ajutor de nadejde in bucatariile voastre, pregatind astfel mancaruri savuroase fara a fi nevoie sa le paziti in procesul de gatire. 

Marcam asadar aceasta sarbatoare Crocktober, printr-un concurs culinar in care voi, bucatarasii cei mai iscusiti, sunteti protagonistii celei mai frumoase parade culinare la care vor defila cele mai wow retete pregatite la aparatele voastre harnice marca Crock-Pot (slow cooker, multicooker, vase de gatit).

Puteti prepara retete de sezon in care sa combinati cat mai creativ si ingenios ingredientele: de post sau cu carne, tocane gustoase, supe sau ciorbe pe gustul vostru, deserturi parfumate sau chiar conserve pentru camara.

Pentru inspiratie, puteti rasfoi prin colectia bucatarasilor aici.

 

Intre 5 si 31 octombrie 2021, inscrieti in contul vostru de pe bucataras.ro retete pregatite cu ajutorul unui aparat Crock-Pot. Cele mai multe retete, cele mai multe sanse!

 

PREMIU: MULTICOOKER 5IN1 DIGITAL 5.6L CROCKPOT

Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot este super versatil! Nu numai că are funcție de gătire lentă, precum celelalte slow cookere Crock-Pot, ci și sautează, gătește la aburi, rumenește și coace. Cu cele 5 funcții presetate de gătire vei putea să pregătești mai ușor aproape orice fel de mâncare.


Castigatorul concursului va fi desemnat bucatarasul care inscrie in perioada concursului cele mai multe retete pregatite la Crock Pot.

Anuntarea castigatorului se va face pe 4 noiembrie 2021. 

 

Dragi bucatarasi, in speranta ca veti participa cu drag la aceasta noua provocare culinara, va urez tuturor succes si multa inspiratie in pregatirea retetelor pentru Crocktober!

************************************************

4 noiembrie 2021 - ANUNTAREA CASTIGATORULUI 

Dragi bucatarasi, va felicit pentru participarea voastra frumoasa la acest concurs. Sunt convins ca preparatele voastre au fost savurate cu pofta si ca aceasta aventura culinara v-a adus rasfatul in zilele reci de toamna.

Castigatorul acestui concurs este Clementina (Constelatialeu) cu cele mai multe retete inscrise: 15.

Felicitari, draga noastra! Abia asteptam sa vedem ce bunatati vei pregati cu ajutorul noului tau Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot.

Felicitari cu aplauze pentru Mirela (mirela0911) si Cristina (Panacris) pentru participarea frumoasa la concursul Crocktober! 

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking