Concurs culinar - Culori de toamnă în bucate

Postat de Bucataras in Concurs
30 Oct 2023
Concurs culinar - Culori de toamnă în bucate

 

Gătește, zâmbește și câștigă premii cu Bucătăraș.ro! 

Toamna este un sezon tare generos în ingrediente, cu o bogăție de culori și arome în bucătărie. La Bucătăraș.ro, ne-am gândit să ne bucurăm de frumusețea acestui anotimp prin intermediul unui concurs culinar cu o temă la fel de generoasă, "Culori de toamnă în bucate." Vă invităm să ne arătați ce artiști grozavi sunteți voi în bucătărie.

 

Cum poți participa?

Participarea la concurs este simplă.
În perioada 30 octombrie - 30 noiembrie 2023, membrii comunității Bucătăraș.ro sunt invitați să publice în contul lor cel puțin două rețete inspirate de culorile și aromele toamnei.

Pot fi rețete de supe și ciorbe calde, deserturi delicioase, conserve sau preparate din legume de sezon. Cu cât mai colorate și mai apetisante sunt rețetele tale, cu atât mai multe șanse de a câștiga!

Te poți inspira din caietul tău de rețete sau din colecția generoasă de supe sau mâncăruri savuroase, cât și din cea de deserturi de toamnă de pe bucataras.ro. Important e să fie explozie de culoare și de gust în farfurii, borcane sau unde alegi tu să îți prezinți rețetele de toamnă cu care te mândrești.

 

Premii

Dedicarea și talentul vostru culinar trebuie recompensate. De aceea, avem trei premii speciale pentru cei mai pricepuți artiști-bucătari:

Premiul 1: Masuta de cafea Calipso Andas, lemn/metal, negru/maro, 53,8 x 63,6 x 63,6 cm de la Chilipirul Zilei

 

Premiul 2: Set de blender 4 în 1 OLIYA, 1500 W de la Chilipirul Zilei - perfect pentru a pregăti smoothie-uri, supe cremă și multe altele 

Premiul 3: Set de 6 piese pentru aperitive de la Chilipirul Zilei - ideal pentru a-ți impresiona invitații cu gustări delicioase 

 

Regulamentul Concursului "Culori de toamnă în bucate"

  • Participanții trebuie să fie membri înregistrați pe Bucătăraș.ro și să adauge rețele în contul lor.
  • Rețetele postate trebuie să respecte tema "Culori de toamnă în bucate" și să aibă cel puțin un ingredient principal de sezon.
  • Orice tip de rețetă este acceptat: mâncăruri principale, aperitive, supe, ciorbe, deserturi, conserve etc.
  • Rețetele trebuie să fie însoțite de cel puțin două fotografii originale ale preparatelor, asupra cărora participantul trebuie să aibă drepturi de proprietate intelectuală.
  • Fiecare membru poate participa cu cel puțin două rețete înscrise în site-ul Bucataras.ro, în perioada concursului. În cazul participării cu mai multe rețete, vor fi luate în cosiderare pentru concurs cele mai bune două rețete din punctul de vedere al respectării temei și criteriilor de jurizare.
  • Rețetele și fotografiile trebuie să fie originale și să nu mai fi fost adaugate anterior în site-ul Bucataras.ro în aceeși formă, de același utilizator.
  • Concursul se desfășoară în perioada 30 octombrie - 30 noiembrie.
  • Câștigătorii vor fi selectați de către echipa Bucătăraș.ro, având în vedere aspectul, originalitatea și potențialul culinar al rețetelor.
  • Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 4 decembrie 2023.

Hai să aducem bucatele de toamnă în prim-plan și să sărbătorim împreună culorile și aromele acestui sezon minunat! Mulțumim că ești parte din comunitatea noastră culinară. Spor la gătit și la zâmbit și mult succes tuturor!

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking