CONCURS: Gătește cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale și câștigă premii de senzație

Postat de Bucataras in Concurs
10 Iul 2018
CONCURS: Gătește cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale și câștigă premii de senzație

Dragi bucătărași, a venit vremea să vă dezvălui detaliile celei de-a doua ediții a concursului "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale".

În perioada 5 iunie-5 iulie, s-a desfășurat prima etapă a concursului Delikat pe Bucataras.ro, etapă la care au participat cei mai activi membri ai comunității noastre.

Noua gamă de produse Delikat conține numai ingrediente 100% naturale, fără niciun aditiv alimentar adăugat sau potențiatori de aromă, de aceea, gustul oferit de aceste condimente este unul autentic. Ingredientele din aceste produse provin doar de la furnizori certificați, iar pentru a păstra proprietățile nutritive și gustul autentic al ingredientelor, condimentele sunt uscate în mod natural și ambalate în condiții ce asigură un nivel ridicat de calitate și siguranță.

--------------

Dacă v-am făcut curioși și doriți să încercați noile condimente în mâncărurile voastre bune, de astăzi, 10 iulie, până pe 12 august, vă invităm cu bucurie să participați cu mic, cu mare, la cea de-a doua etapă a concursului, ale cărei premii sunt din nou, așa cum v-am promis, de senzație.

Premii

Premiul 1 - Mașină de spălat vase Bosch

Premiul 2 - Mașină de pâine Philips

Premiul  3 - Friteuza cu aer cald Star-Light

Premii pentru votare - 5 seturi de produse Delikat (fiecare set conține 20 de plicuri de condimente din noua gamă Delikat cu ingrediente 100% naturale)


Condiții de participare:

  • Participă la concursul de rețete toți utilizatorii Bucătăraș care înscriu în perioada concursului cel puțin două rețete însoțite de minim două fotografii sau de ilustrare video.
  • Retetele trebuie sa includa cel putin o imagine cu produsele din noua gama Delikat cu ingrediente 100% naturale. (Ambalajele produselor din noua gamă Delikat conțin acest element grafic, care le diferențiază vizual de vechea gamă.)

  • Rețetele înscrise trebuie sa aiba specificat în descrierea rețetei numele campaniei: "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"
  • Participă la concursul de votare toți utilizatorii Bucătăraș.ro care acordă cel puțin o apreciere unei rețete înscrise în concurs


Jurizare:

Câștigatorii vor fi desemnati prin: jurizare - pondere 50% + votare - pondere 50%  (voturile constau în numărul de aprecieri în site - nu aprecieri Facebook - acordate rețetelor înscrise în concurs de către utilizatorii Bucătăraș. Pentru a vota, un utilizator trebuie să fie logat în contul său Bucătăraș.ro.

Jurizarea va fi realizată de echipele Bucătăraș.ro și Delikat și se va realiza în funcție de următoarele criterii: aspectul prezentării preparatului final al rețetei, punerea in valoare a ingredientelor Delikat folosite, claritatea descrierii modului de preparare.

Retetele video vor fi punctate suplimentar, dar se jurizează în funcție de aceleași criterii.

Acordarea premiilor pentru votare:

Desemnarea căștigătorilor premiilor pentru votare se va face prin tragere la sorți.

Anuntarea castigatorilor va avea lor pe 14 august 2018.

Vă urez mult, mult succes, dragi bucătărași!

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Video
Retete la 20 lei
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooking
Retete diabetici
Kamis