Costinesti, lumini si umbre

Postat de Mutulica in Bucataras hai hui
5 Aug 2017
Costinesti, lumini si umbre

Din start va spun ca eu nu scriu pentru cei care isi permit sa renunte la vaucerele de vacanta ca sa plece in concediu intr-un loc civilizat. Costinestiul este o statiune romaneasca  cu tot ce presupune asta ,  pentru cei cu un buget mai modest , dar  nu inseamna ca daca va veti caza sau veti manca in aceasta statiune veti avea automat parte de ororile pe care le vedeti la televizor.

Costinestiul mai inseamna si multe autoserviri, terase si restaurante cu formatii bune , cu mancare de buna calitate si la preturi suportabile. Nu veti regreta daca veti manca in multe locuri . Va dau un pont : la o terasa, dupa ora 20  scad preturile si veti avea parte de muzica pentru toate gusturile. Tinerii se pot distra in cluburi uriase iar eu le recomand scuba diving pentru a invata sa-si depaseasca limitele. ( eu nu mi le-am depasit :D )  https://www.facebook.com/VolareDiveCenter/?ref=ts&fref=ts  

 

Si ii rog pe cei care sunt mai plimbati decat mine sa spuna daca au vazut in mass-media occidentala stiri din care sa reiasa ca nu e bine sa vina turistii in localurile din vest!

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking