Cu TV Paprika, prindem gustul cumpărăturilor de la piață!

Postat de TVPaprika in Bucataras FoodPR
28 Sep 2017
Cu TV Paprika, prindem gustul cumpărăturilor de la piață!

După ce în luna septembrie Antonio Passarelli ne-a făcut să prindem gustul cumpărăturilor din piață, iată că octombrie vine cu alte două propuneri la TV Paprika.

Telespectatorii pot învăța o mulțime de noi rețete, pot experimenta și descoperi noi specialități culinare, care vor fi preparate de cele două protagoniste ale noilor producții locale, difuzate de TV Paprika.

Marketa la piaţă

Marketa On The Market (10x30min)

Premiera: 07 octombrie, ora 10:00

Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Marketa Hrubesova va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați.

Dora la piaţă

Dora On The Market (10x30min)

Premiera: 07 octombrie, ora 10:30

 

Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Havas Dóra va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare excitante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați.

 

 

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking