Cultul si cultura fricii

Postat de Mutulica in Cu de toate
26 Apr 2017
  Cultul si cultura fricii

Sunt convins ca avem multe in comun cu rusii , inclusiv gena care ne face sa avem cultul pentru cultura umilintei si a fricii.

Daca nu ar fi fost aceasta gena pacatoasa rusii ar fi avut timp sa vopseasca toata Luna in rosu pana sa ajunga americanii sa se laude cu primul lor pas pe satelitul Pamantului.

Faptul ca cei care lucrau la programul spatial rusesc erau motivati de frica (altfel multi nici macar nu ar fi miscat un deget, gena pacatoasa, v-am spus!) i-a facut pe unii sa greseasca , sa faca raportari false , ori sa arunce vina pe cei care nu erau capabili sa se apere , sau le sta in fire sa ia asupra lor fapte pentru care nu se faceau vinovati , poate si din dorinta de a scapa de viata intr- o lume unde se simteau straini. Asa au aparut si unii dintre martirii care au salvat Rusia de la un dezastru in cel de-al doilea razboi mondial , dar cei mai multi dintre rusi  au invatat sa se fofileze  si au ajuns in stare de orice ca sa supravietuiasca.

 Asa suntem si noi , chiar si dupa 27 de ani de la Revolutie( pentru ca tiparul mental al unui popor nu se schimba decat dupa minim doua generatii intens educate) in timp ce americanii stiu ca nimeni nu e perfect si isi recunosc dezinvolt greselile care nu au facut altceva decat ca i-au condus pe drumul spre succes…

Foto

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking