Cum a fost tepuit Adrian Hadean de actualul Guvern al Romaniei

Postat de Bucataras in Cu de toate
18 Oct 2016
Cum a fost tepuit Adrian Hadean de actualul Guvern al Romaniei

Chef Adrian Hadean, fost jurat la emisiunea MasterChef si unul dintre cei care s-au aratat multumiti de actualul Guvern, a fost pus intr-o situatie deloc placuta la Paris. Vinovatul? Guvernul Romaniaie. Mai exact, Ministerul Economiei.

Prezent la Salonul International de Alimentatie (SIAL) de la Paris, Hadean a postat pe pagina sa de Facebook o filmare in care-si manifesta supararea pentru faptul ca Ministerul Economiei a promis sprijin producatorilor romani care doreau sa participe la SIAL, dar in ultimul moment le-a dat teapa.

Micii producatori romani au ajuns la Paris si s-au trezit in situatia de a achita o taxa de 1500 de euro pentru a putea participa.

In urma unei licitatii organizate de Ministerul Economiei pentru organizarea unui stand, firma castigatoare nu ar mai fi primit sprijinul promis de Guvern. Mai mult, oficialii guvernamentali vor sa sanctioneze firmele care nu si-au permis sa participe, dupa anularea sprijinului oferit de minister.

Hadean s-a aratat profund revoltat de aceasta situatie. Iata si filmarea care a strans intr-o zi peste 500.000 de vizualizari: 

Sursa foto: csid.ro

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking