Cum sa cresti calitatea si gustul apei de baut

Postat de Bucataras in Tipsuri
25 Iun 2015
Cum sa cresti calitatea si gustul apei de baut

Indiferent ca e vorba despre apa de la robinet sau cea imbuteliata, se spune ca aceasta ar trebui bauta intr-un singur fel: dupa ce a fost racita la frigider cu felii de lamaie, castravete si frunze de menta. 

Lamaia va imbogati apa cu vitamina C, pe cand castravetele va aduce un aport de minerale si vitamina A, antioxidanti cu propritati detoxifiante si potasiu care scade presiunea arteriala. 

In afara de aroma placuta, menta ajuta la relaxarea stomacului.

De asemenea, feliile de castravete pot fi inlocuite de bucati de pepene rosu, care vor avea acelasi efect, dar vor da si un gust dulce, placut, apei de baut.

Sursa foto: www.lovethispic.com
Sursa articol: Buzzfeed.com

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking