Cum sa faci galuste pufoase de gris

Postat de Brindusa in Tehnici
19 Dec 2010
Cum sa faci galuste pufoase de gris

Reusita unei supe cu galusti sta in ..... galusti pufoase. Va arat aici cum le fac eu de ani de zile, si niciodata nu au iesit tari.

1. Pune la fiert apa cu sare sau supa. Oala trebuie sa fie destul de mare, pentru ca galustile se umfla cand sunt fierte. Cand lichidul a inceput sa fiarba da focul mic si fa galustile.

2. Bate bine (cu mixerul sau cu telul) 2 oua

3. Adauga in jur de 8 linguri de gris. Amesteca. Daca compozitia e prea moale (curge) mai adauga gris. Ai grija sa nu fie o compozitie prea tare, dar nici sa nu curga. Ar trebui sa arate ca in poza a2a

4. Cu o lingurita ia din compozitie si pune in oala cu apa in fierbere. Continua pana ai terminat compozitia.

5. Cand incepe sa fiarba din nou, pune o cana mare de apa rece, pune capacul si lasa sa fiarba la foc mediu- mic, pana ce galustile s-au umflat si sunt moi.

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking