Cupa agentiilor de gatit

Postat de dantes in Cu de toate
20 Sep 2013

Anul acesta, la prima ediție a Cupei Agențiilor la Gătit, echipele participante se vor întrece și mai mult în creativitate cu logo-uri special create pentru eveniment, în cadrul unei competiții menite să stimuleze susținătorii fiecărei echipe doritoare a trofeului culinar.

Toate echipele participante la Cupa Agențiilor la Gătit se pot înscrie în competitia de logo-uri începând de azi și până pe 12 octombrie, la ora 14:00, prin trimiterea unui e-mail la adresa [email protected], cu logo-urile atât în format de print, cât și în format pentru web. Toate înscrierile vor fi prezentate în format web aici pe măsură ce sunt înscrise în competiție.

Competiția de logo-uri organizată de IQads își va anunța câștigătorii în cadrul Galei Cupei Agențiilor la Gătit, aflată la prima ediție, pe data de 19 octombrie, la Kuxa Studio din București.

Juriul competiției culinare va fi alcătuit din: Horia Vîrlan – bucătar profesionist, Carmen Țepelea – reprezentant Kuxa Studio, Alexandru Ionică – food stylist și Stela Cristea – Manager Proiect Gustos.ro.

În cadrul Cupei Agențiilor la Gătit vor fi acordate 8 premii: Agenția Anului la Gătit, Locul 2, Locul 3, Cea mai creativă echipă, Premiul pentru team work, Cea mai frumoasă farfurie, Cel mai creativ logo de echipă și Cel mai ingenios nume de preparat.

Cupa Agențiilor la Gătit este un eveniment IQads și Mixtopia.ro. Partenerii media ai evenimentului sunt 24-FUN, Gustos.ro și Radio Guerrilla.

Despre Cupa Agențiilor la Gătit

Cupa Agențiilor la Gătit este cel mai important eveniment culinar pentru industria creativă din România, aflat acum la prima ediție. Competiția, marca IQads și Mixtopia.ro, va avea loc pe 17 – 19 octombrie, la Kuxa Studio și se vrea a fi legătura perfectă între plăcerea de a găti și creativitate.

Rețeta de succes sună astfel: un număr de maxim 24 de echipe care activează în marcomm (cel mult 4 participanți/echipă), provocări culinare trase la sorți în ziua evenimentului, același număr și tip de ingrediente pentru a realiza proba și 1h30’ pentru a impresiona juriul.

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking