De ce?

Postat de carmenvlad in Bucataras in oras
9 Ian 2011

Frunzaresc paginile acestui site de aproape un an de zile. Sunt uimita de multitudinea de retete si de bogatia de sfaturi descrise aici, de forma familiara si de dragostea pentru gatit a tuturor celor ce publica retete in acest site. Este un lucru minunat si o experienta inedita pe care vreau sa o impartasesc cu voi.

Am avut norocul sa deprind tainele bucatariei de la o persoana foarte draga mie si care acum nu mai este printre noi. Acest articol este un omagiu adus acestei minunate persoane care a gatit si a facut prajituri pentru cei doi baieti, apoi pentru cele doua nurori. pentru cei cinci nepoti si pentru o perioada scurta de timp si pentru stranepota.

Fiecare avea felul lui preparat de mancare si prajitura preferata. Toti stiau ca daca vin acasa la mamaita ceva foarte bun ii va astepta. Golul pe care la lasat in urma sa este imens si doar caietul cu retete si amintirile despre fiecare prajitura sau fel de mancare ne va face pe toti sa ne strangem in jurul mesei si sa spunem "nu ai uitat mamaita ce-mi place"!.

Am sa va destainui incet, incet din aceste minunate retete si sper si din magia pe care o resimteam toti cand mancam din ele.

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking