De la tricouri personalizate online la experiențe: ce să-i oferi unui adolescent de Crăciun ?

Postat de Bucataras in Cu de toate
26 Noi 2021
De la tricouri personalizate online la experiențe: ce să-i oferi unui adolescent de Crăciun ?

Se apropie Crăciunul și se apropie momentul deschiderii cadourilor. Nu contează dacă anul acesta vom petrece sărbătorile departe, sau cu un număr mai mic de persoane la masă. Cumpărarea unui cadou pentru un membru al familiei sau un prieten este întotdeauna o modalitate grozavă de a marca această minunată zi, de a face un cadou de bun venit, de a emoționa sau distra. Dar ce ne facem dacă destinatarul nostru este un adolescent sau o adolescentă? Fie că este un copil, un nepot sau poate copilul nostru, este întotdeauna greu să găsești ceva potrivit pentru un adolescent. Știi, copiii la această vârstă au propriile lor gusturi și ceea ce le place și ce nu înseamnă o adevărată provocare.

 

De fapt, să știi că este foarte, foarte greu să mulțumești un adolescent, mai ales în ziua de astăzi, când există atâtea lucruri de luat în considerare. Adolescenții din ziua de azi adoră o mulțime de seriale și filme, ascultă muzică diferită de ceea ce ascultăm noi și în materie de îmbrăcăminte ne vom trezi în fața unei misiuni imposibile. Dar nu dispera! Suntem aici pentru a te ajută în acest sens. Iată, așadar, câteva idei de cadouri potrivite pentru un adolescent sau o adolescentă, cu care, cu siguranță, nu vei da greș: 

 

Articole vestimentare personalizate

 Dacă nu știi exact ce își dorește în materie de haine, sau nu cunoști ultimele tendințe, alege să îi oferi de Crăciun tricouri personalizate. Există o gama extinsă de tricouri personalizate online, ce vor fi realizate după specificațiile pe care le vei oferi. Află dacă îi place ceva anume sau îl caracterizează un anumit motto și imprimă-l pe tricou. De asemenea, dacă adolescentul tău este pasionat de desen, poți lua un desen de-al său și îl poți imprima pe tricoul respectiv. Va fi foarte mândru și plăcut impresionat să poarte un tricou cu propriul desen. Tricourile personalizate sunt, de fapt, cadouri excelente pentru toți membri familiei, indiferent de vârstă. Însă poți să mizezi liniștit pe acest articol vestimentar atunci când nu cunoști preferințele vestimentare ale adolescentului.

 

Smartphone

 Dacă avem un buget mare, atunci alegerea este un smartphone, care acum aproape că a devenit a treia mână a copiilor noștri. Adolescenții petrec foarte mult timp conversand, trimițând mesaje, făcând fotografii, navigând pe internet și răsfoind rețelele sociale. În plus, de când școală se face mai mult online decât fizic, un smartphone poate fi un cadou extrem de folositor. De asemenea, ei apreciază (de obicei) cu adevărat cele mai recente actualizări tehnologice din domeniul mobil. Acesta este motivul pentru care oferirea unui smartphone cadou poate fi cu adevărat o idee bună. Sfatul nostru ar fi să știi că adolescenții fac o mulțime de fotografii, așa că asigură-te că telefonul mobil pe care urmează să-l cumperi are și o cameră grozavă și o memorie destul de spațioasă. Doar trăim în era selfie-urilor!

 

Produse de înfrumusețare 

 Dăruind produse de machiaj și de înfrumusețare, ești mereu în siguranță. În plus, chiar și pentru pentru băieți există anumite produse de frumusețe, precum geluri antiacneice sau produse pentru păr. Dar pentru fete avem, într-adevăr, o infinitate de propuneri, atât în materie de machiaj, cât și de îngrijire a pielii. Dacă ai de-a face cu o adolescentă căreia nu-i place să se machieze, ai putea oferi creme și produse de îngrijire a pielii. O idee ar putea fi să alegi produse semnate de vreo vedetă îndrăgită de adolescenta cu pricina, vedete precum Rihanna, Jennifer Lopez, Katy Perry, vedete care au propriul brand de frumusețe sau au colaborat cu branduri de frumusețe pentru unele linii exclusive. Ai grijă însă să alegi produse potrivite tenului foarte tânăr și să nu încurajezi machiajul excesiv.

 

Accesorii de tehnologie

 Accesoriile tehnologice precum căștile wireless care trebuie conectate la smartphone vor fi cu siguranță foarte apreciate. Adolescenții, dar și adulții, le folosesc foarte mult pentru a suna și a face story-uri pe rețelele de socializare fără cablurile enervante care sunt acum demodate, cel puțin pentru mileniali. Sau de ce nu o imprimantă portabilă? Este un accesoriu popular și ar putea fi o surpriză binevenită pentru adolescentul tău preferat. O altă idee este un difuzor bluetooth care să fie conectat la smartphone-uri și tablete, pentru a ascultă muzică la volum maxim. 

 

Cărți 

 O, știm ce vei spune! Adolescenții din ziua de azi nu mai citesc...ei bine, în unele cazuri te înșeli, numai că nu citesc ceea ce citeai tu odată. Știm că “Cei trei Mușchetari” sau romanele lui Jules Verne ne bucurau adolescența cândva, însă acum există alți eroi. Caută serii de cărți populare realizate după seriale sau filme, care îi atrag, precum “Stranger Things” sau Saga “Amurg”...cu siguranță nu le vor mai lăsa din mână și s-ar putea să le împrumuți și tu de la ei.

 

Card cadou

 O modalitate de a nu munci prea mult în găsirea cadoului și, în același timp, de a-l face pe adolescent fericit este să-i oferi un card cadou. Doar află care este brandul sau magazinul  preferat și oferă-i un card cu o sumă de bani pe el. Așa că băiatul sau fata se poate distra cumpărând din magazinul preferat, știind că ceea ce va cumpăra îi va fi dat de tine.

 

Concert sau alte experiențe

 O modalitate de a uimi un adolescent care poate avea deja multe obiecte materiale este să-i oferi o experiență. Sunt multe pachete cadou care oferă vacanțe, weekend-uri în afara orașului, dar și plimbări sau experiențe de aventură. De exemplu, poți oferi cadou un bilet pentru a participa la un meci sau la un concert. Din nou posibilitățile sunt nesfârșite, totul depinde de gusturile celui care primește cadoul.

 

 

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking