Destin de invingatoare

Postat de Mutulica in Cu de toate
27 Apr 2015
Destin de invingatoare

Sunt prea mic ca sa stiu  daca pentru romani conteaza cine ajunge la Casa Alba dar cred ca va pot retine putin atentia.

Hillary Clinton,femeia care si-a facut sotul liderul celui mai puternic stat al lumii  desi era doar un fustangiu mediocru in toate si-a anuntat candidatura la functia suprema a Americii.

Fosta prima doamna are o campanie bazata pe ideea ca domnia sa va fi aparatoarea oamenilor obisnuiti , a muncitorilor si a celor din clasa de mijloc.

Americanul de rand nu stie sau nu vrea sa afle care este sursa nivelului de trai intr-o tara unde marile uzine  s-au mutat in Asia iar Hillary Clinton a fost mereu in preajma factorilor de decizie capabili sa reduca puterea tuturor guvernelor  impunand globalizarea drept forma suprema de conducere a lumii in interesul multinationalelor.

Avocata saracilor are 2, 5 miliarde de dolari pentru campania electorala , o suma colosala pe masura puterii celor care au aruncat-o in aceasta lupta fara un adversar apt sa i se opuna.

Sa fie Hillary Clinton, cea care a aparat multi ani interesele unor companii precum Boeing,Chevron,Exxon,General Electric, Microsoft in calitatea sa de avocat si de sotie a celui pe care l-a facut presedintele Statelor Unite, prima femeie presedinte a  lumii unite de marile corporatii?

Foto

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking