Dietele ciudate ale vedetelor pentru roluri din filme celebre

Postat de Bucataras in Cu de toate
18 Iun 2015
Dietele ciudate ale vedetelor pentru roluri din filme celebre

Unii actori trec prin transformari incredibile pentru rolurile din filme. Uneori, dietele pe care le urmeaza pentru a slabi radical, ajung sa le puna viata in pericol. 

Cu toate acestea, atunci cand tin aceste diete, actorii sunt monitorizati constant de personal medical specializat, asa ca ati face bine sa nu le urmati exemplul. 

Anne Hathaway - Les Miserables

Dupa ce a slabit 5 kg tinand un regim de detoxifiere, actrita a mai slabit inca 7,5 kg mancand doar 2 batoane de ovaz cu fructe confiate pe zi. Nu a fost degeaba, pentru ca Anne Hathaway a castigat un Oscar pentru acest rol.

Christian Bale - The Machinist

Pentru acest rol, actorul a slabit 30 de kg in 4 luni, cu urmatoarea dieta: o cafea fara zahar si un mar sau o conserva de ton pe zi.

Matthew McConaughey - Dallas Buyers Club

Si Mathew a castigat un Oscar pentru rolul din acest film, dar a muncit mult pentru el, iar medicii i-au spus ca a fost la un pas de moarte dupa ce a slabit 20 de kg intr-un timp foarte scurt, mancand zilnic doar doua albusuri de ou si o jumatate de piept de pui la gratar, doua cola dietetice si o budinca de tapioca.

Beyonce - Dreamgirls

Pentru rolul din Dreamgirls, Beyonce a urmat o dieta in care hrana solida este interzisa. Aceasta consuma zilnic: 4 cesti de apa cu sare (dimineata), 6-12 pahare de limonada cu lamaie, sirop de artar si ardei iute Cayenne (la pranz). Pe termen lung, aceasta dieta reprezinta un pericol pentru sanatate. 

Dwayne "The Rock" Jhonson - Pain and Gain

In acest caz, e nevoie de o dieta nu pentru slabit, ci pentru ingrasat. Pentru a-si mentine masa musculara, The Rock consuma 7 mese pe zi. Actorul mananca in fiecare zi: 1 kg de cod, 12 oua, 200 de gr de friptura de vita, 200 de gr de piept de pui, 6 cesti de orez fiert, 4 cesti de legume, 2 cesti de ovaz, cartofi dulci, 2 linguri de ulei de peste, cartofi copti, salata de spanac, 30 de grame de proteine in forma pura

 Sursa articol: buzzfeed.com

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking