Diferente culinare: Dupa ce se omoara bulgarii si ungurii, dar nu se ating romanii

Postat de AndraG in Bucataras FoodPR
30 Mar 2015
Diferente culinare: Dupa ce se omoara bulgarii si ungurii, dar nu se ating romanii

Datele foodpanda.ro arata ca preparatele de nisa, precum cele raw-vegane (alimente nepreparate termic) sau sushi, vedeta bucatariei japoneze, sunt printre cele mai putin comandate de gurmanzii romani, unul din motive fiind, pe langa gustul neobisnuit, si pretul ridicat prin comparatie cu altele. In cazul foodpanda, comanda medie pentru sushi se ridica la 150 lei, respectiv 50 lei pentru preparatele neprocesate termic.

La polul opus, in Bulgaria si Ungaria, sushi-ul este cel mai comandat preparat prin intermediul platformei foodpanda.

„In Romania, sushi-ul este comandat, preponderent, in Bucuresti, in special in zona de centru si nord. Zonele de livrare arata foarte clar ca este un preparat popular in special in randul clientilor cu un nivel de trai ridicat, majoritatea antreprenori sau angajati ai corporatiilor”, explica Radu Balaceanu, Country Manager foodpanda Romania.

In afara acestei diferente clare de gusturi intre romani si vecinii nostri cei mai apropiati, Radu Balaceanu afirma ca bulgarii si ungurii au preferinte culinare asemanatoare cu ale noastre, fiind mari amatori de pizza, mancare chinezeasca si traditionala.

foodpanda.ro colaboreaza, in prezent, cu peste 400 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiesti, Oradea, Galati si Sibiu, fiind lider de piata pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mancare din Romania.

 

 

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking