Emoție

Postat de AndrutzaP in Cu de toate
6 Iul 2016
Emoție

   De ce Bucataras? Pentru ca puteam sa-mi adaug retetele preferate la favorite.

   Acest prim articol al meu are un rol simplu si concis: vreau sa multumesc celor ce m-au ajutat si mi-au dat curaj.

   Inca din prima zi, Ina mi-a dat mesaj si mi-a explicat cum sta treaba pe aici si cum sa-mi adaug prieteni in lista. Dar pentru ca nu prea am inteles eu ce si cum, Diaconta a avut rabdare si mi-a explicat, m-a introdus in familia mare a bucatarasilor.

   Apoi, usor-usor, am prins curaj, am postat retete. Odata cu primele aprecieri, sincere, am inceput sa prind curaj si sa am incredere in mine ca pot.

   Astazi am avut parte de o alta emotie: Cleme mi-a trimis un colet cu 3 borcanele cu dulceata. Sunt 3 borcanele muncite de ea de la A la Z.

   Intr-o lume in care oamenii sunt rai si mai repede fac rau decat bine, eu am gasit aici persoane care sunt capabile sa faca bine asa...degeaba. Imi tremurau mainile cand despachetam coletul. Fiecare borcanel ambalat cu grija pentru mine. Acest "pentru mine" m-a emotionat.

   Faptul ca o persoana s-a gandit la mine, si a vrut sa-mi trimita un strop din munca ei....inseamna foarte mult.

  Sunt mandra ca am cunoscut oameni buni si ma bucur ca m-ati primit in mare voastra familie!!

   Multumesc Bucatarasi, Multumesc Cleme!!!!

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking