eTorturi continua sa-si incante clientii cu produse WOW si in 2019

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR
12 Feb 2019
eTorturi continua sa-si incante clientii cu produse WOW si in 2019

eTorturi este o altfel de cofetarie. Cu o prezenta online de cativa ani, este un loc in care se intorc atrasi de gust si estetica produselor pe care le comanda, mii de clienti. eTorturi scrie povesti fabuloase – si nu asa cum ar face-o un scriitor renumit. Cofetari priceputi scriu file de poveste utilizand combinatii de mousse de ciocolata belgiana neagra cu bucatele de scaglietta alba, mousse de biscuiti cu crunchy candies, fructe diverse, crema delicata de fistic si ciocolata alba Calebaut si multe alte compozitii, pentru a fi degustate in tihna de cei mai pretentiosi clienti.

Savuroase, abundente in arome care se combina intr-un mod care va ramane pentru multa vreme in memoria celor care le degusta, cu un design ce le poate clasa in categoria operelor de arta, torturile oferite de cofetaria online intrunesc toate calitatile pentru a fi comandate cu ocazia celor mai importante momente din viata sau pentru a fi cumparate, fara niciun motiv anume,  pentru ca familia sa se poata bucura de o portie dulce cu un gust desavarsit, la o masa de pranz sau o cina. 

Avantaje pe care doar cofetaria online le poate asigura

In laboratorul cofetariei online se lucreaza cu ingrediente 100% naturale

Toate ingredientele utilizate pentru prepararea tortului sunt de cea mai buna calitate, fiind naturale. In laborator nu se utilizeaza prafuri care sa inlocuiasca produsul natural si nu se utilizeaza conservanti sau aditivi. Inedit, poate, in randul altor cofetarii, reprezentantii eTorturi declara: „pentru ca suntem convinsi de calitatea produselor noastre ne luam angajamentul ferm ca daca se intampla totusi sa nu fii satisfacut pe deplin de comanda, iti returnam integral banii fara nici o intrebare suplimentara”.

Gust desavarsit

Toate produsele oferite de eTorturi sunt caracterizate inainte de orice alt aspect de un gust foarte bun. Expertii cofetari fac niste combinatii spectaculoase, in consecinta, gustul fiind pe masura asteptarilor pe care le au clientii. Cu blat pufos de vanilie, umed, de ciocolata, de nuca neinsiropat sau insiropat, de post cu cacao si lapte, de migdale sau de vanilie cu morcovi si nuca, cu crema delicata de iaurt si mascarpone, crema de ciocolata neagra, mousse de ciocolata alba Calebaut, piurreuri de fructe, crema krantz alba, mousse de cafea, crema de Whisky pe baza de ciocolata alba si multe alte variante – toate alegerile au efect garantat dupa prima lingurita: WOW!

Design spectaculos in functie de preferintele clientului

Clientul isi doreste un tort in forma unei cutii de bomboane? Este pasionat de citit si isi doreste un tort in forma de carte? Are alte hobby-uri din care si-ar dori sa guste si altfel? Urmareste sa aleaga din categoria torturi copii un design care sa-i starneasca bucurie micutului sau? Absolut orice este posibil!

Timp pretios salvat

Multi dintre cei care cauta tort la comanda in Bucuresti au un program incarcat. Timpul este pretios si nu merita ca un motiv de bucurie sa se transforme intr-unul de stres – drumul la o cofetarie pentru a comanda un tort, drumul pentru a-l prelua, traseul printr-un oras foarte aglomerat si multe alte actiuni similare. La eTorturi e simplu! Comanda se preia online, tortul este adus acasa la ora pe care clientul o stabileste. 

Oferta cofetariei online este absolut generoasa, incluzand pe langa torturi, prajituri de casa delicioase, fursecuri, paleuri, saleuri, cozonaci, briose, cupcake. Nu in ultimul rand, oferta include candy bar-uri care insotesc torturile in cadrul evenimentelor – nunti, botezuri, aniversari, inclusiv petreceri corporate, punandu-si o amprenta sofisticata, de bun gust.

 

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking