Expoziţia Raw Generation a avut un invitat special - Kuvings, ultima inovaţie în materie de storcătoare prin presare la rece

Postat de Bucataras in Vegan/Raw vegan
18 Iun 2015
Expoziţia Raw Generation a avut un invitat special - Kuvings, ultima inovaţie în materie de storcătoare prin presare la rece

Duminica trecută, Kuvings a participat la cea de-a 9-a ediţie a Raw Generation, cea mai importantă manifestare de acest gen din Romania.

Expoziţia s-a desfăşurat la Romexpo, pe 14 iunie, şi a fost organizată de Raw Chef Ligia Pop, care, din 2009 şi până în prezent, promovează un stil de viaţă sănătos şi o alimentaţie echilibrată.

Pentru cei pasionaţi de bucatăria raw vegan, Raw Generation este cel mai aşteptat eveniment şi singurul de această anvergură.

La standul Kuvings România, participanţii au avut parte de multe surprize, s-au delectat cu sucuri şi smoothie-uri din fructe, legume, iarbă de grâu şi lapte de migdale. De asemenea, au putut descoperi varietatea de beneficii şi funcţionalităţi ale presei la rece.

Tot aici, au avut şi posibilitatea să încerce personal storcătorul prin presă la rece, primind şi vouchere pentru reduceri.

Toţi cei prezenţi la Raw Generation au avut ocazia să participe şi la o tombolă specială ce a avut ca premiu un storcator Kuvings prin presare la rece, oferit de Kuvings România.

Participanţii s-au bucurat şi de workshop-uri cu sfaturi de nutriţie, sesiuni de gătit live și ateliere ce țin de promovarea unui stil de viață sănătos și armonios.

Pasionații de sucuri și deserturi delicioase au avut parte şi de prezentarea storcătorului Kuvings de către Ligia Pop, dar şi o demonstraţie la faţa locului ce a inclus două reţete: lapte de migdale cu mirodenii şi suc verde de mere şi kale.

Mai jos găsiţi cele 2 reţete realizate, ca sursă de inspiraţie:

Lapte de migdale cu mirodenii

Suc verde de mere şi kale

Să nu uităm că pentru o viaţă sănătoasă este absolut necesar să avem zilnic o alimentaţie corectă. Însă, un stil de viaţă sănătos nu înseamnă doar alegerea alimentelor potrivite pentru consum, ci şi modul în care ele sunt preparate înaintea consumării.

Astfel, Kuvings este un real suport pentru toţi cei care îşi doresc un stil de viaţă sănătos. 

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking