Fantana Magica din Barcelona

Postat de medioto59 in Bucataras hai hui
19 Iul 2011
Fantana Magica din Barcelona

Barcelona este renumita pentru splendidele ei fantani.Fantana Magica (Font Magica) este o fantana imensa, construita in 1929, in cadrul Expozitiei Universale, care a fost organizata in zona Montjuïc, un deal mai inalt din partea de est a orasului Barcelona. Fantana  atrage aici  sute de turisti seara de seara .Fantana Magica din Barcelona se afla in faţa Palatului Naţional de pe  Montjuïc(dealul evreilor).

A fost cel mai frumos spectacol (pentru ca-l pot numi spactacol)pe care l-am vazut anul acesta.Un  spectacol extraordinar de apa, lumina, culoare si muzica. O combinatie de-a drptul magnifica.Pe ritmuri clasice ori moderne apa curge cand domol cand cu repeziciune  in nuante de rosu, roz, portocaliu, albastru, verde sau mov.

Spectacolul incepe seara in jurul orei 21 cand atat fantana centrala cat si cele care urca catre Palatul National se aprind si realizeaza pe ritmuri muzicale acest minunat spectacol.Accesul este gratuit.

Ei  bine pentru cei care nu stiu tin sa le spun ca si noi avem o frumoasa  fantana arteziana in Cetatea Alba-Iulia situata in Parcul de pe platoul romanilor .

Voi posta poze atat de la fantana din Barcelona cat si de la cea din Alba -Iulia(poze care au data pe ele)

 

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking