Festivalul Dulciurilor- Bucuresti

Postat de alinutza1983 in Bucataras in oras
25 Noi 2010

Asta seara nu am rezistat tentatiei si am trecut pe la Palatul Copiilor, unde timp de cateva zile isi deschide portile un festival ce ii va incanta pe cei mici ( poate si pe cei mari); din cate am citit , Festivalul este sustinut de revista " Bucataria pentru toti"...

Ca o prima impresie a fost faptul ca nu era asa multa lume cum m-as fi asteptat....cine stie, poate din ratiuni economice sau cauzate de conditiile meteo ( frigul de afara) bucurestenii nu s-au inghesuit sa dea iama la bunatati...oricum, nici oferta nu a fost pe masura ( spre deosebire de alti ani).......preturile sunt cam maricele dupa parererea mea ( pentru o persoana cu venituri modeste pare absurd sa dea 100 roni pe un kg de prajituri...)).... Comerciantii -inventivi cum ii stim au preferat sa scrie preturile la 100 de grame , ceea ce e putin derutant.....era cat pe ce sa dau 26 de lei pe 100 gr de visine in ciocolata....deci un kg vine 260 de lei- e cam mult, nu??

Totusi nu va ganditi ca am plecat cu mana goala ....mi-am luat niste turta dulce, o portie de cataif ( e de post, deci merge maine), niste minitarte cu fructe si o bucata sanatoasa de tarta cu mere.....Pare cam mult, dar promit ca impart si cu altii...:)

 

Daca va ganditi sa treceti pe la festival, trebuie sa stiti ca este deschis pana pe 28 nov. si ca exista si o taxa de intrare ( 5 roni ), dar in contul acestui bilet veti primi un exemplar din revista Bucataria pentru toti.

Din pacate nu am avut aparatul foto cu mine si nu va pot tenta cu nimic, dar sunt sigura ca exista ceva dulce acolo pentru gustul fiecaruia....

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking