Froch l-a invins pe Bute!

Postat de Bucataras in Cu de toate
27 Mai 2012
Froch l-a invins pe Bute!

In premiera, pe un site culinar, un meci fabulos al campionului nostru Lucian Bute. Daca am transmis finala CM cu Gabytza comentator de soi, mi-am zis sa incerc in aceasta noapte sa vad daca-s talentat :)). 

Este ora 2:00. Sala scandeaza Ro-ma-nia! Ro-ma-nia! Ro-ma-nia! Englezoii fluiera. Sint circa 1.400 de romani in sala Notthingam, dupa cum spun comentatorii TV. Meciul e transmis in Romania de The Money Channel!

Aici este transmis meciul online liveVIDEO!

02:08 - Froch isi face aparitia in sala. Da din picioare :)). Baga un mers tacticos, de meltean veritabil. Are niste ochi albastri de extraterestru. La final speram sa fie vineti :)))). Intra in ring. Sala jubileaza. Toti sint in picioare. Cred ca nu se vede scrisul :))). Cica-s 10.000 de englezi acolo. Tipul joaca acasa!

02:10 - Apare Bute! Intra in ring pe melodia U2 Where the streets have no name!

34 de ani Froch vs 32 de ani Bute! Peste cu cartofi prajiti vs sarmalute cu mamaliguta, ca sa fim in nota dragutului nostru site culinar :))). 

Se cinta imnul nostru! Mi s-a zbirlit parul! Sint 1.400-1.500 de romani acolo! Lucian pare sigur pe el! Bravo lui!

Froch isi da pumni in cap. Ar trevui sa aiba rabdare putin ca-i ofera gratis Lucian :)). Doroftei e in direct la radioGSP, Mihai Leu in studioul televiziunii! Ambii ii tin pumnii lui Bute!

La 02:20 a inceput runda 1! S-a intrat in plin! "Bute! Bute!" scandeaza ai nostri din sala! Ambii boxeri sint foarte atenti! Lucian domina repriza! Da bine cu stinga! :)). 

Runda 2: Doroftei: "nu cred ca se duc 12 reprize". Bute e curajos. Ooooo, ce pun in cap i-a tras lui Froch! Meciul e spectaculos!

Runda 3: Dupa primele 2 runde concluzia este ca ambii cauta lovitura de gratie. Inca o stinga buna a lui Bute! Dar Froch a iesit la bataie. Bute e in corzi! "Pleacaaaaa de acolo" urla Doroftei! Sper sa ramina Bute pe picioare. Doamneeeee, bine ca s-a terminat!

Runda 4: Bute nu mai trebuie sa ajunga in colt! Froch puncteaza din nou mai bine! Bute a reusit si el citiva pumni la tinta! Bravo! Hai ca se poate! Iar in corzi, insa Froch loveste dupa gong. Lipsa de fair-play. Englezul pare mai bun!

Runda 5: Froch ataca din nou! Lucian are un ochi rosu. Gata! L-a facut praf pe Bute! Meciul s-a terminat. Au fost 3 lovituri in cap devastatoare! Pacat!

Final! Meci pierdut tactic de Bute! Sper ca Lucian sa nu aiba probleme de sanatate. A incasat citeva "ciocane" in cap foarte nashpa! Au trecut minute bune si Bute e inca pe scaun sub atentia medicilor. Acum s-a ridicat. Va urma o revansa la Montreal!

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking