Ganduri amestecate

Postat de privatelaura in Cu de toate
25 Apr 2013
Ganduri amestecate

Cand voi implini un anisor de bucataras, cred ca o sa nasc, cam pe atunci e termenul. Sunt la distanta de 4 saptamani de momentul culminant al sarcinii. Burta mea face valuri, valuri, cred ca iese un mic acrobat.  Inca nu stiu ce nume va avea bebe. l-am intrebat mereu pe David ce nume sa aiba fratiorul, el imi raspunde mereu : bebe, si i se lumineaza fata :))) 

Sunt atat de nerabdatoare dar si un pic timorata...de nastere si tot tam tam-ul de atunci, de spital, de oamenii de acolo...stiu ce fel este si asta ma inhiba un pic...mai mult. stiu ca va trece si ca voi uita, dar uneori nu ma pot abtine de la atatea ganduri! dincolo de durere, este acel gand sa fie bine, sa se nasca sanatos, sa aiba toate degetelele :))) ma rog mereu numai pt ca sa se nasca sanatos, nu vreau altceva, nici macar pt mine nu cer nimic...nici macar durerea sau umilinta sa fie mai mici :( stiu ca durerea nasterii imi aduce si o rasplata candva ;)

Ce mult mi-ar placea sa ne vedem la intalneala bucatarasilor, imi si imaginez nebuneala de acolo si rasetele si pozele frumoase. Mi-ar placea sa va pupacesc pe viu, cred ca v-as dispera :))) 

Dar ...abia am timp sa imi revin dupa sarcina..si sa vedeti voi ce Minodora ma fac eu :))))  si daca nu ma pune Boss in reclama.... ma trag singura. si in plus scapati si de greutatea mea pe umerii vostri (in top) :P:P:P si o sa stau numai number one :P:)))

Apoi, la urmatoarea urmatoare intalneala, vin si eu :P

Gata, inchei aici ca parca m-a luat melancolia.

Stiu ca am mai spus-o, dar sunteti niste scumpiciosi tare dragi si nebunatici si nu mai pot de dragul vostru. 

Muaah pe toti! 

 

 

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking