Ghemotoc de gânduri

Postat de diaconta in Bucataras eFeminin
4 Apr 2013
Ghemotoc de gânduri

E ceaţă, o ceaţă densă şi rece după zilele ploioase care parcă nu se mai termină,ceaţă ce-mi dă o senzaţie ciudată,gânduri de tot felul mă împresoară,aşternându-se liniştit pe fondul de oboseală şi prea multe griji ce m-au frământat în ultima vreme.

Multe „de ce-uri” mi-au dat târcoale,uneori am găsit răspuns,dar a fost mai mult în încercarea de a-mi ţine promisiunea de a merge mai departe,de a nu mă gândi la ziua de ieri pentru a construi ziua de mâine,de a şti că trecutul nu mă trage înapoi,reproşându-mi slăbiciunile.

Mi-am promis că viaţa merge mai departe indiferent de circumstanţe,să zâmbesc când aş vrea să plâng,să-mi bucur sufletul cu veselia colorată a unei flori,să-mi amintesc că aproape mereu există şi o a doua şansă.

Mi-am promis sa am puterea să spun „îmi pare rău” când situaţia o impune,pentru că de multe ori din orgoliu ne pierdem în vorbe şi gesturi fără sens.

Mă întrebam dacă mai ştiu să iubesc,să uit,să zâmbesc,să iert,pentru a-mi ţine toate aceste promisiuni.Cred ca da.Si cred că voi găsi şi motivaţia necesară.

Ca şi la bucătărie,fiecare are propria reţetă de viaţă,cu ingrediente care-i sunt pe plac ori altele care-l irita,propria ordine de a face compoziţia.

Nu sunt tristă,doar un amalgam de gânduri mi-au dat târcoale,unele pozitive,banale,de iubire,de fericire,ori unele despre …nimic.

Câteva stele au străpuns ceaţa cu lumina lor,mâine va fi soare.

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking