Gusturile Italiei cu Antonio Passarelli

Postat de TVPaprika in Bucataras FoodPR
5 Mai 2016
Gusturile Italiei cu Antonio Passarelli

Tv Paprika îl aduce din nou în prim-plan pe carismaticul şi îndrăgitul Antonio Passarelli, care ne va  împărtăşi secrete şi reţete în noua producţie locală Gusturile Italiei cu Antonio Passarelli ce va avea premiera pe 7 mai la ora 16:00.

În tot ceea ce prepară Antonio, găsim pasiune, dragoste, atenţie deosebită asupra gustului şi modului de prezentare. Putem să ne îmbunătăţim meniul, urmărind cele 15 episoade a câte 30 de minute, din 7 mai de la ora 16:00 în fiecare sâmbătă şi duminică. Astfel, vom descoperi minunatele preparate culinare ale bucătăriei italiene împreună cu Antonio Passarelli.

 

Gusturile Italiei cu Antonio Passarelli

Premiera: 07 mai de la ora 16:00

În această emisiune Antonio, prezintă mâncărurile tradiționale țării sale de origine, Italia. Putem cunoaște rețetele sale preferate, respectiv modul corect de preparare ale mâncărurilor italienești cunoscute și îndrăgite de mulți. Putem afla cum devin perfecte spaghetele carbonara, rizottoul cremos și  clasic, antipasti italian și putem învăța rețete de deserturi delicioase. 

Pentru că Antonio cunoaște foarte bine fiecare punct al Italiei, putem face cunoștință cu ingredientele de bază, condimentele, mâncărurile și obiceiurile de gătit favorite ale diferitelor regiuni.

Pe parcursul preparării mâncărurilor putem învăța de la prima mână practici, pe care  Antonio pe parcursul anilor le-a dezvoltat până la perfecțiune sau pe care le-a învățat chiar de la mama lui, și ea fiind bucătăreasă excepțională.

 

 

Tv Paprika, o felie de fericire!

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking