Hai la film cu bucatarasii vineri, 23 noiembrie!

Postat de Bucataras in Bucataras in oras
15 Noi 2018
Hai la film cu bucatarasii vineri, 23 noiembrie!

Dragi bucatarasi, o alta traditie frumoasa a site-ului nostru vesel este ca asa, cam pe vremea asta, spre sfarsitul lui noiembrie, sa ne intalnim la un film :)

Filmul este, bineinteles, un pretext pentru a fi impreuna, cel putin cei care ne putem aduna in Bucuresti, pentru a povesti intre noi, a ne incalzi cu un ceai si a ne bucura unii de ceilalti.

Va invit cu  mare drag si in acest an sa va adunati cu prilejul pretextului nostru cinematografic, vineri seara, pe 23 noiembrie, la Grand Cinema& More din cadrul Baneasa Shopping City.

Titlul filmului este surpriza (motivul fiind ca programul cinematografului poate fi aflat cu doar 1-2 zile inainte), dar va asigur ca va fi unul frumos si ca ne va bucura.

Va voi anunta ora exacta de incepere a filmului cu cel putin o zi inainte (estimez, cu aproximatie, ora 20.30) dar, special pentru voi, bucatarasii calzi si dornici de a depana povesti mai ceva decat cele de pe marile ecrane, va invit sa ne intalnim la ora 18.00 pentru a avea timp de povestit si veselit. Pentru mine, voi, bucatarasii, sunteti vedetele serii.

Haideti sa facem ce stim si ce ne place noua, sa socializam si sa ne distram, pe langa gatit si munca, la care ne pricepem la fel de bine ;). Va astept pe 23 noiembrie seara la Baneasa Shopping City!

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking