Handmade, cu pasiune

Postat de Criss in Cu de toate
24 Feb 2017
Handmade, cu pasiune

Sper ca postarea mea sa nu fie prost inteleasa, nu vreau sa ma laud, nici nu vand nimic, :D vreau doar a va impartasesc noile mele pasiuni.

Mai intai am descoperit tehnica frivolite, dantela cu acul, tehnica de care era pasionata si Regina Maria a Romaniei, am inceput sa "cos" cateva accesorii.

Apoi, tot plimbandu-ma pe youtube, am vazut pe canalele rusesti niste bijuterii crosetate cu margele si mi s-a aprins alt beculet. :) Rusoaicele sunt maestre in ale bijuteriilor handmade si n-a durat mult pana sa incep si eu sa crosetez cu margele. Si nu m-am mai putut opri. :) Daca initial ma gandeam sa-mi fac un colier-doua, sa am pentru cand ma intorc la serviciu, nu m-am putut opri la 1-2, am facut vreo 20 :) si inca mai am cateva in lucru.

Intre timp, am crosetat si niste caciulite pentru printesa mea, apoi am descoperit si jucariile crosetate si m-am apucat si de asa ceva. Si s-au adunat cateva pana acum si ar mai urma si altele, daca nu s-ar termina "vacanta" mea peste cateva zile.

Cert e ca pentru mine aceasta activitate 'cu mainile"  a devenit extrem de relaxanta si cand am chiar si cateva minute libere, cand pitica doarme, eu dau din maini. :)

Va las in continuare sa va delectati cu pozele si sper sa va placa. :)

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking