Hanu' berarilor

Postat de Bucataras in Restaurante
12 Noi 2009
Hanu' berarilor

Hanu' berarilor s-a deschis nu de mult in locul fostei case Bucur. Cladirea este superba, iar seara frumusetea ei este pusa in evidenta de un sistem bine gindit de lumini.

Esti intimpinat de zimbetul fetelor "plasatoare" la intrare si de muzica de calitatea a violonistului (video jos). Saloanele sint cochete si te protejeaza de zumzetul restaurantelor open-space. Am numarat aproximativ 6 sali, dintre care una stil bar.

Surpriza neplacuta: tochitura moldoveneasca rece si fara gust

Meniul este bogat si pare delicios la prima vedere. Noi am avut surprize insa. Am comandat coaste de berbecut cu mamaliguta si tochitura moldoveneasca (foto 1). Cred ca a durat 40 de minute (!) pina ne-au fost aduse, iar tochitura n-a putut fi mincata. Se racise, iar carnea era pusa uscata intr-un platou alaturi de mamaliguta si oul ochi ... Coastele de berbecut au fost insa bune (foto 2, dreapta).

Probleme au avut si cei de la masa vecina, care-i reprosau ospatarului ca unul dintre felurile de mincare nu e sarat si "pare vechi".

Am mai avut parte de o surpriza incredibila. Irina a vrut sa comande un pahar cu vin rosu: "nu mai avem", a sunat raspunsul. Ori, nu cred ca este normal ca la un restaurant cu pretentii, intr-o zi de miercuri, sa primesti un astfel de raspuns.

Din meniu

Daca ati fost vreodata la Caru' cu bere, fratele mai mare al Hanului berarilor, ati facut cunostinta atunci si cu meniul Hanului. Nu lipseste nici ciolanul cu varza (59 ron - 2 persoane) sau cel cu iahnie de fasole (20 ron). Platoul mioritic( 68 ron, doua persoane: cotlete de berbecut, pastrama de oaie, cirnati de oaie, cartofi la cuptor cu rozmarin) sau Mizilicul romanesc (29 ron - 2 persoane: brinza telemea, cirnati babic, cirnati Plescoi, cascaval, masline negre, rosii, slanina afumata, toba de porc) pot fi eroii serii (bineinteles, cu bunavointa bucatarilor si a chelnarilor, care uneori lipseste).

Gasiti AICI meniul complet.

O idee simpatica

Daca ai chef sa tragi o bere cu baietii, Hanu' berarilor este cel mai nimerit. Cu 9 lei intri in Camera berii si bei gratis cit poti! 1,2,3 ... n beri. La masa poti comanda si bere la metru. Cit costa un metru de bere? De la 39,9 ron daca e berea casei, la 45 ron daca e bere nefiltrata. Cite beri intra la un metru? 10 halbe!

Meniuri de prinz la 22,4 lei (valabile de luni pina duminica intre orele 12-16)

Exemple de meniu de prinz:

- Ciorba de burta

- Ceafa de porc cu cartofi prajiti

- Salata de castraveti murati

- Clatite cu dulceata

sau

- Ciorba de vacuta

- Mititei la gratar (3 bucati) cu cartofi prajiti

- Salata de rosii

- Crema de zahar ars

Oferta de Revelion

Poti sa te inscrii pentru un Revelion la Han. Meniul costa 299 ron.

Azi, 23.11, am luat prinzul la Hanu' berarilor. Totul a fost ireprosabil: mincare, servire, atmosfera. Impecabil. La final am primit si carduri de fidelitate, care-ti ofera 6% reducere in reteaua lor de restaurante.

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking