Iarta-ma, sunt vinovat!

Postat de Mutulica in Cu de toate
25 Mai 2015
 Iarta-ma, sunt vinovat!

Suntem asaltati pana la sufocare de nesimtirea autoritatilor.Ni se incalca cele mai elementare drepturi, platim tot felul de taxe si impozite doar pentru a avea cu ce sa-si plateasca alesii avocatii care-i ajuta sa se bucure de averile facute pe spinarea si nervii nostri in timp ce noi facem viata mai grea celor din jurul nostru.

Eu sunt asaltat de masini care vin pe strada mea neasfaltata si distrug  trotuarul facut de mine deoarece primaria aflata vizavi bineinteles ca nu are bani de nimic desi ma taxeaza.Ca sa ies din curte trebuie sa ma strecor pe langa masinile nesimtitilor si uneori ma umplu de draci si le trag un sclifoi pe parbriz.

Astazi nu mi-am refulat toate frustrarile cu un simplu scuipat si am asteptat sa vina proprietarul masinii dar a aparut o domnisoara ce culmea, la vederea sclifoiului a avut o reactie neasteptat de blanda (e drept , m-a dracuit dupa ce a intrat in masina si m-a vazut dar eu consider ca prima reactie este cea care dezvaluie caracterul).

Ce s-a intamplat cu mine?Cand am devenit atat de salbatic? Cand au renuntat si ceilalti sa mai respecte pe cei din jurul lor promovandu-si interesul personal indiferent de raul pe care il fac ?Si cum putem sa ne revenim din boala asta care ne coboara la nivelul celor ce ne conduc?

Soferul unui microbuz stationat pe trotuar s-a justificat ca domnisoara: "nu am unde parca"(nimeni nu-i obliga sa stea cu masina tocmai in poarta mea sau pe trotuar ).I-am raspuns ca firma lui plateste o groaza de taxe inclusiv taxa de peron dar tot noi suntem vinovatii pentru ca-i lasam sa-si faca de cap pe cei care se duc la D.N.A. ca la serviciu.Si uite asa din vorba in vorba mi-am dat seama cum am primit in schimbul impozitelor tot ce am meritat...

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking