Iaurtul

Postat de robert_badica in Cu de toate
19 Iul 2014
Iaurtul

Iaurtul este o sursa excelenta de calciu,proteine,riboflavina si vitamina B12.150de gr. de iaurt furnizeaza 210 mg de calciu,mult peste un sfert din necesarul zilnic al unui adult.Consumul de iaurt natural intareste sistemul imunitar datorita faptului ca incurajeaza inmultirea bacteriilor bune din intestine.La randul lor,acestea favorizeaza digestia si previn infectiile la nivelul tractului digestiv.Un termen de valabilitate lung-pentru iaurturile din comert-inseamna ca laptele a fost pasteorizat si nu mai contine bacterii vii.Iaurtul este esential pentru cei care lupta cu ostroporoza.Este indicat  si celor care i-au antibiotice. Iaurtul degresat contine mai mult calciu decat cel normal. (285 mg. la 150 g) 

Sursa photo:realitatea.net

 

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking