In jurul cozii

Postat de Mutulica in Cu de toate
18 Oct 2017
In jurul cozii

 Daca ajungeti abia la varsta mea  sa va puneti intrebari fundamentale aproape sigur nu va va mai ramane altceva de facut decat sa va invartiti in jurul cozii pentru ca nimeni in afara de dumneavoastra nu va poate da raspunsurile corecte.Toti ceilalti , care ar fi in drept si in masura sa va dea macar un ajutor daca nu un raspuns ,  nu o vor face pentru ca romanii au fost educati sa nu vada dincolo de lungul nasului si traiesc cu spaima ca nu cumva sa deranjeze.

Foarte pe scurt ! Nu are rost sa va plangeti de conditiile de munca sau de salariile neconforme cu efortul depus sau cu importanta muncii.Plecati cat mai puteti oriunde vi se ofera o viata mai buna , caci orice zi pierduta este un pas catre o batranete in saracie . 

 Eu , cel putin deocamdata , nu mai pot decat sa ma intreb de ce nu se poate  la scara larga  si in Romania ( poate si  cu ajutorul sindicatelor, Doamne fereste si de necrezut ! ) , ca orice angajator sa contribuie la pensiile facultative? Angajatorii cred ca nu stiu ca acele contributii la pensiile facultative sunt scutite de la plata tuturor taxelor salariale , adica contributii sociale obligatorii si datorate de angajat si angajator, precum sunt scutite si de impozitul pe venit datorat de angajat in limita maxima de 400 de EUR pe an.E putin , bani de-un sprit pentru unii , dar  eu ma gandesc la cei ca mine , care platesc altora pensii speciale din salarii africane dar carora batranetea nu le va oferi nicio rasplata ! Si nu uitati cat mai sunteti inca tineri!La varsta mea orice intrebare nu este decat o invarteala in jurul cozii indiferent  daca am parte  de un raspuns constructiv , de suturi in gura ori de lamentari ca la noi nu se poate pentru ca fug smecherii cu banii!...

Foto

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking