Indesit și Hotpoint, parte a grupului Whirlpool, participă pentru prima oară la IFA, în Berlin

Postat de ThePublicAdvisors in Cu de toate
19 Aug 2015

Grupul Whirlpool se va prezenta la IFA cu o nouă înfățișare, cu un total de 5 branduri și un stand de 3000 de mp

Parte a grupului Whirlpool, Indesit și Hotpoint participă pentru prima dată la IFA, cel mai mare târg de electronice și electrocasnice pentru consumatori, ce are loc anul acesta, la Berlin Exhibition Grounds, între 4 și 9 septembrie. După achiziția Indesit şi Hotpoint, Whirlpool a devenit în prezent cel mai mare producător de electrocasnice din Europa şi va expune produsele celor 5 branduri din portofoliu în interiorul unui stand de 3000 mp, ce va poziționat în pavilionul 9 al târgului.

Hotpoint, brandul consumatorilor cosmopoliți, va prezenta o nouă gamă de produse, ce pot fi încorporate în casele celor care își doresc un cămin care să le exprime propria personalitate. Noua gamă de frigorifice ce va fi prezentată în cadrul IFA, permite conservarea alimentelor până la 14 zile, datorită tehnologiei de ultimă generație, iar gama de mașini de spălat poate elimina mai mult de 100 de tipuri de pete, la o temperatură de doar 20°, protejând, în același timp, culorile și materialele.

Indesit, partenerul ce furnizează soluții care fac viața de familie mai ușoară și mai plăcută, introduce o nouă gamă de produse fiabile și practice: colecția Innex, cea mai bună metodă de spălare printr-o singură apăsare de buton; gama de mașini de spălat MyTime, noul mod de economisire maximă a timpului; mașina de spălat vase eXtra care este, în acealași timp, și eficientă, și funcțională; noua gamă de frigorifice eXtra ce aduce tehnologii adiționale în conservarea alimentelor.

Whirlpool a fost întotdeauna conștient de nevoile consumatorilor și oferă permanent soluții care respectă aceste nevoi. Producătorul va prezenta gama de plite cu inducție Smart Cook, o gamă inovativă și perfect flexibilă, care oferă programe adaptabile de gătire; gama de mașini de spălat și de uscătoare Supreme Care, care sunt interconectate pentru o sincronizare perfectă a ciclurilor de spălare dedicate îngrijirii hainelor delicate și gama de frigorifice Supreme NoFrost care creează atmosfera optimă de conservare a mâncării.

IFA Berlin oferă vizitatorilor posibilitatea de a descoperi, pentru prima dată, noul univers al grupului Whirlpool, explorând idei noi și proiecte futuriste. Cu noua înfățișare și cu portofoliul extins, Whirlpool și-a sporit poziția pe piața internațională, devenind lider de piață în 5 țări europene: Marea Britanie, Italia, Franța, Polonia și Rusia.

 

Despre Whirlpool Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA)

Cu aproximativ 26.000 de angajaţi şi prezenţă în peste 30 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, precum şi fabrici în 9 ţări, Whirlpool EMEA este un segment operaţional al Whirlpool Corporation. Whirlpool

 

Corporation este cel mai mare producător de electrocasnice din lume, cu vânzări anuale de aproximativ 20 de miliarde de dolari, 100.000 de angajaţi şi 70 de centre de producţie şi cercetare în întreaga lume în 2014. Compania are în portofoliu brandurile Whirlpool, KitchenAid, Maytag, Consul, Brastemp, Amana, Bauknecht, Jenn-Air, Indesit, Hotpoint, precum şi alte nume importante în peste 170 de ţări. Centrul Operaţional al Whirlpool Corp este în Comerio (VA), Italia. Mai multe informaţii pot fi găsite pe WhirlpoolCorp.com.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking